Melyik kialakítás a vonzóbb? A szobák az utcára néznek és a nappali, konyha, étkező a kertre vagy fordítva a nappali, konyha, étkező néz az utcára és a szobák a kertre.
Ha most építkeznék, akkor a kert közepére tenném a házat, hogy minden a kertre nézzen.
Akkor az utcán mászkálók nem látnának be a lakásba, nagyobb lenne a csend és kevesebb por szállna be.
"Az utcára a lőállások nézzenek. Ez az ideális."
:DD
Mondjuk igen.
A mostani házunk a kedvencem, minden ablak a kertre néz. :D (A telek végében van a ház, az utca messze van és van még köztünk egy garázs, hátsó szomszédunk pedig nincs, arra erdő van.)
Amúgy attól függ, ha kicsi a forgalom akkor a hálószobáknak szerintem jobb ha az utcára néznek, ott úgyse nézelődik egész nap az ember, inkább a nappaliból jó szerintem ha a kertet látni.
A belátás-problémát nem igazán értem, van már függöny, üvegfőlia, reluxa, stb.
"A belátás-problémát nem igazán értem, van már függöny, üvegfőlia, reluxa, stb."
De ezek mind csökkentik a szobába bejutó fényt valamennyire, és van, aki azt szereti, ha minél világosabb a szoba (kivéve akkor, amikor direkt be akarják sötétíteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!