Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 42 nm a konyha-nappali-etkezor...

42 nm a konyha-nappali-etkezore reszre kicsit zsufoltnak szamit?

Figyelt kérdés
Marmint hogy ez nem tul tagas nem?
2020. nov. 1. 15:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Van, akinek a komplett lakása nincs ekkora...
2020. nov. 1. 16:07
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

60 nm volt a kertes hazam bakker...

Tancolni is akartok fozes kozben? Mert akkor valoban nem tul tagas...

2020. nov. 1. 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Mekkora konyhát akarsz? :D van akinek az egész lakása nincs ekkora. Egyébként szerintem ez jó méret, és ha nem zsúfolod tele mindenféle felesleges bútorral még tágas is lesz.
2020. nov. 1. 16:20
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát én most kerestem egy mérőszalagot és megkértem a férjem, hogy segítsen lemérni :) A konyha-étkező-nappali kb 4x10m, nagyon tágas szerintem. Még ő szüleim is mindig megdicsérik, milyen nagy konyhám van, pedig ők 160nm-en élnek.
2020. nov. 1. 16:31
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
42 nm = 42 nanométer. Igen, szerintem elég zsúfolt.
2020. nov. 1. 16:33
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tök nagy. Nálunk asszem kb. 33 m2. Ez se lenne zsúfolt, ha egy családtagom nem ragaszkodott volna az előző házunkban levő nagyszekrényhez. De ragaszkodott, és az elég sokat elfoglal a térből. De ha az nem lenne, akkor egyáltalán nem lenne zsúfolt a szoba. És most 33 m2-ről beszélek. A 42 az rohadt nagy, jó.
2020. nov. 1. 16:49
 7/22 A kérdező kommentje:
Attol meg h mas ennyi negyzetmeteren lakik attol meg ugye nem baj h en nagyobbat szeretnek?😃 most mit kell agaakodni... szerintem zsufolt ugyh atrakzoltatom a tervezovel, mert 45 negyzetmeteren ha a kanapen ulok a nyakamba lesz a konyhasziget...
2020. nov. 1. 20:45
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Felolunk aztan csinalhatod 142 negyzetmeterre is.

Nalunk a 30 m2 se volt zsufolt. De nyilvan nem egyformak az igenyeink.

2020. nov. 1. 20:56
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

"mert 45 negyzetmeteren ha a kanapen ulok a nyakamba lesz a konyhasziget..."

Hát ilyen kis lukban még kajálni se lehet egy jót, elmegy az ember étvágya, mintha egy koporsóban akarnál vacsorázni. Komolyan ilyen kis szűk fürdőszoba méretű nappalit akarsz magadnak? :D Ez nem nappali, ez infraszauna bakker.

2020. nov. 2. 01:09
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell igy gyunyolodni tenyleg. El lehet ferni 45nmen is de egy nagy L alaku konyha szigettel egy 8 fos etkezo asztal, egy nagy kanape fotel es a fuggofotel 45en sztem nem tul tagas es zsufi eg kicsit. Es akkor az egyeb buturokoat nem emlitettem
2020. nov. 2. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!