Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ennyire el vannak szállva a...

Ennyire el vannak szállva a kivitelezők?

Figyelt kérdés

5 kivitelezőből egy sem hajlandó még árajánlatra sem. Végtelefonáltam, ott mindegyik leadta a szépet meg a jót. Majd átküldtem nekik az alaprajzot, azóta válaszra sem méltatnak. Egyszerű ház, semmi macera, semmi cécó. Többnek volt még kapacitása is jövőre.

Felmerül bennem, hogy aki egy emailt sem képes megírni, hogy egy saccolást adjon a felépítményre, akkor mit várhatok majd tőlük az építkezésen?

2020. okt. 27. 12:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

8 nak

Esküszöm nem vagyok nagyképű feleség. Én egy alkalmazott vagyok. De napi szinten látom hogy tízből három megrendelő mit művel a férjemmel. Borzasztó. Tudom hogy te nem érted ezt az oldalt, mert te meg a mekkmester szakikat làtod aki ígérget. Ez is igaz , nagyon sok ilyen van, de hidd el a megrendelők sem kispályások. Csak 1 példa. Odaér ajtókat mázolni , erre első nap reggel megkérdezi a kuncsaft mikor megy már el, ott van 15 beltéri ajtó, szerinted mikor megy már el.?Vagy múlt héten felhívja egy nő, neki most azonnal rögtön festő kell stb, Menjem már el vasárnap egy órára felmérni. Elmegy, mert mindent a kuncsaftért. 3 kor hívja hogy mennyi. Estig még 2x telefonál a nő. Este fél 8 kor újra hogy most azonnal árajánlat részletesen reggelre. Másnap azt mondja nem is volt szó kültéri festésről, csak beltériről. Milyen kuncsaft ez ha nem problémás? Ezért írtam hogy aki fura és nem tudok jobb szót rá, arra nem szabad időt pazarolni mert lehet fizetésnél is “ fura” lesz. Visszatérve a válságra. Nem tudjuk milyen volt, mert iskolások voltunk. De tartalékolunk állandóan, nekem is van jó munkahelyem, ha nem lesz a férjemnek munkája mert válság lesz, akkor is megélünk, akárhogy is de akkor sem kell megalázkodni ilyen embereknek aki hülyének nézi. Szerintem ebben egyetértünk nem?

2020. okt. 29. 19:13
 22/22 anonim ***** válasza:

9

A te oldaladat csak az érti aki benne van. A megrendelők csak azt látják amit itt a legtöbben, hogy csak a profit érdekel. Nem tudjuk elmagyarázni , ahogy a kivitelező úgy a megrendelő is lehet egy sza.rházi. Ennyi

2020. okt. 29. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!