Kivitelezők! "Házilag" (nyilván statikus/művezető utasításainak betartása mellett) lehetséges ilyen kis három szintes épület felépítése? Házilagos módszereken van a hangsúly,ahol nem kell sem daru sem bonyolult eszközökkel történő építés/kivitelezés.
(Otthon, azaz bonyolultan, vagy egyáltalán nem kivitelezhető vasbeton tartóoszlopok és egyéb körülményes megoldások, illetve komplikált/drága eszközök használata nélkül!)
Lehetséges így felépíteni egy ilyen kis (nyilván az alsó szint nagy, de az egész mérete így is messze nem gízai), lakható, ferde oldalfalú, tetőtéri ablakokkal rendelkező piramisházat?
.
Ez például nagyon érdekelne: ennél (alább) hogyan érték el, hogy a lépcsőzetes "alapokra" teljesen sima negyvenöt fok körüli szép, egyenletes betonréteg került?
Újabb (ráadásul elég átlátszó) troll alert?
:))
Nekem nagyon tetszik, de én Egyiptom-mániás vagyok. Egyébként Kiskunfélegyházán van piramis, igaz, nem lakóépületnek épült, és eléggé kinn van a város szélén, ahol nem zavar be az utcaképbe. Google térképen a Tesco parkolónál lévő körforgalom mellett keresd.
Elkezdted már építeni? Az első képen lévő nagyon bejön, csak nem tudom, a világítás ebben hogy van megoldva, esetleg ha a többi oldalán olyan bemélyedő erkély van, mint az utolsó előtti képen, az király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!