Családiház építés, összesen hárman vagyunk, inkább a konyha lenne nagyobb, lenne nappali, 2-3 szoba mindenképp, és persze fürdő, ez kb mennyibe kerülne összesen?
Egy ismerősünk most fejezte be az építkezést. 120 nm lakható terület: amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, mosdó, fürdő, dolgozószoba, kamra.
30 millióból hozták ki. A telekkel nem kellett bajlódni, mert az a szülőké volt.
Mi kisvárosban élünk jelenleg, itt kb. 150-200 m2-es házat 30-32 millióból már vehetsz kertvárosban (csak 2-3 km a belvárostól), de általában a legtöbbön még van mit csinálni. Mármint pl. ablakot cserélni, vagy új vezetékek... De na, 30 körül már lehet kapni viszonylag jó állapotút. De egyébként nézegettem más városokban is házakat, van ahol 25 millióért kapsz egy 80 m2-es házat, ahol épphogy állnak még a falak... viszont ugyan abban a városban, pont azon a környéken láttam 30 millióért olyat, ami erősen felújítandó, de tök jó elrendezésű meg minden, 160 m2, 10 millióból gyönyörűre ki lehet pofozni.
Szóval ez nagyon városfüggő, hogy hol mennyibe kerülnek a dolgok. Az, hogy mennyibe kerül házat építettni, abban nem vagyok annyira jártas, de szerintem mindenképp először nézettek körül az interneten, mert lehet, hogy az építetés által pont olyan lesz a ház, amilyet szeretnétek, de még is csak kényelmesebb olyan házat venni, ami teljesen kész van, vagy valamennyire fel kell csak újítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!