Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Családiház építés, összesen...

Családiház építés, összesen hárman vagyunk, inkább a konyha lenne nagyobb, lenne nappali, 2-3 szoba mindenképp, és persze fürdő, ez kb mennyibe kerülne összesen?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 11:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És szerintetek, ha van egy 100-130 nm ház, amiben megvan minden alap rész szobák fürdő konyha nappali,az kb mennyiért lenne jó ár megvenni? Mert amiért adják az eléggé sok érte, jelenleg nem családi házban élünk, ezért kérdezem ezeket,
2020. jún. 7. 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
50 millió plusz a telek.
2020. jún. 7. 13:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Tehát akkor inkább nézzek egy olyat, amiben alig kell valamit átalakítani, és csak bútorokat kell venni,
2020. jún. 7. 13:06
 14/20 anonim válasza:
Egy barátom 140 m²-es házat kis udvarral, megkezdett felső szinttel (csupasz falak, csövek, semmi más) vett 40 millióért 1 hónapja. Ők erősen áron alul vették, válás miatt akartak szabadulni a régi tulajok. Inkább ennél jóval magasabb árral kell számolni.
2020. jún. 7. 13:08
 15/20 anonim válasza:
új szomszédom 40 éves házat vett 25 millióért. (messze áron alul, de örökölt ingatlan volt, az örökös szabadulni akart tőle) a falakon kívül mindent bontani kellett, ahol most tart kiadásokban és felújításban, minimum még 50 millió
2020. jún. 7. 13:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi skacok, hogy ilyeneket leírtok, azért ez segít nekem mindenben
2020. jún. 7. 13:32
 17/20 anonim válasza:
Ha nem értetek az építkezéshez, minden jóindulattal mondom, ne kezdjetek bele. Vagy ha nincs olyan szakember, akiben vakon megbíztok és ért is hozzá, szintén ne. Iszonyúan sok a buktató és emészti a pénzt.
2020. jún. 7. 14:07
 18/20 anonim válasza:

Egy ismerősünk most fejezte be az építkezést. 120 nm lakható terület: amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, mosdó, fürdő, dolgozószoba, kamra.

30 millióból hozták ki. A telekkel nem kellett bajlódni, mert az a szülőké volt.

2020. jún. 7. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18, de nem biztos, hogy igazat mond az ismerősöd. Nem szívesen mondják el másoknak az emberek, hogy van 50 milliójuk egy házra.
2020. jún. 7. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Mi kisvárosban élünk jelenleg, itt kb. 150-200 m2-es házat 30-32 millióból már vehetsz kertvárosban (csak 2-3 km a belvárostól), de általában a legtöbbön még van mit csinálni. Mármint pl. ablakot cserélni, vagy új vezetékek... De na, 30 körül már lehet kapni viszonylag jó állapotút. De egyébként nézegettem más városokban is házakat, van ahol 25 millióért kapsz egy 80 m2-es házat, ahol épphogy állnak még a falak... viszont ugyan abban a városban, pont azon a környéken láttam 30 millióért olyat, ami erősen felújítandó, de tök jó elrendezésű meg minden, 160 m2, 10 millióból gyönyörűre ki lehet pofozni.

Szóval ez nagyon városfüggő, hogy hol mennyibe kerülnek a dolgok. Az, hogy mennyibe kerül házat építettni, abban nem vagyok annyira jártas, de szerintem mindenképp először nézettek körül az interneten, mert lehet, hogy az építetés által pont olyan lesz a ház, amilyet szeretnétek, de még is csak kényelmesebb olyan házat venni, ami teljesen kész van, vagy valamennyire fel kell csak újítani.

2020. jún. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!