Mennyire reális az alábbi árajánlat hőszigetelő rendszerre?
Figyelt kérdés
Eps 80 - 10cm +ragasztó+háló +dübel + alapszín. 4550 ft négyzetméteres áron. Csak az anyag. Élvédők, indítósín nélkül. Személy szerint sokallom. A neten ennél csak jobb ajánlatokat látok. Csak anyagról beszélünk, munkadíj nélkül. Hasonlót láttam, ugyanezt a kínálatot 2500ft nm2 áron is. Köszönöm a válaszokat.2020. ápr. 19. 17:44
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. ápr. 19. 18:27
12/14 A kérdező kommentje:
Remélem olvassátok még ti akik szerint 10 ezer/m2 az ár. 2541 ft + a színes vakolat. 3500 ból megvan. Köszönöm a hozzá nem értéseteket! [link]
2020. ápr. 21. 15:51
13/14 anonim válasza:
Ez így szép és jó!! Te magad megtudod csinálni?? Amennyiben nem vagy szakember, neki se kezdjél.Mert csak gányolsz. Tudom sokan tudnak glettelni, mint sokan értenek a labdarúgáshoz is. :)
Szakember ~anyag ár 2*-rese.
14/14 A kérdező kommentje:
Csak anyagról beszélek. Írtam a kérdésben is. A munkadíjért nem kell fizetnem. Van szakmabeli ismerősöm. Csak gondoltam megmutatom az árát azoknak akik hülyének néztek.
2020. ápr. 22. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!