Krampus kérdése:
Jogi kérdés: társasház számára árajánlat jött, amit elfogadtak, majd addig húzták a dolgot, hogy ma már nem lehet megcsinálni a beszedett pénzből a munkát. Ilyen esetben új szavazást kell az új magasabb ár elfogadására?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas jogi dolgokban, de szerintem egy munkára elfogadott árajánlat az az A projekt. Ha időközben a kivitelező azzal jön, hogy ma már ez 30%-al több, akkor az már egy B projekt és azt is meg kell szavaztatni - ezzel az A projekt törölve, nem pedig egy egyszerű lakógyűlésen épp aki jelen van, az dőnt. Amúgy meg a közös képviselő sara, mert ő intézte és ez lett a vége...persze ő mossa kezét, hogy nem tehet róla, igaz mi időben befizettük a pénzt neki, de ez van, most fizessük ki a plusz költségeket.2019. jún. 5. 10:51
1/4 anonim válasza:
A szerződésben mi van ? Ki a felelős mi a vis maior stb ? A kepviselő sumák korrupt vagy idióta . Tartani kell a szerződ3sben foglaltakat lehet hogy kötbérköteslesek felétek . Amíg nincs tájékoztatas nem láttátok értelmezt3tek a szerződést meg az apró r3szleteket addig nem tudhatni .
2/4 anonim válasza:
Szerződés volt? Ha igen akkor az az irányadó, nincs több kérdés.
Ha nincsen, akkor viszont új árajánlat kell, új lakógyűlés.
Engem is hívtak fel idén hogy egy 2017-ben beadott árajánlatot egy munkára szeretnék megrendelni. Mondtam nekik hogy oké, ősz végén tudok menni, 40% többért.
3/4 anonim válasza:
Az hogy kaptatok egy árajánlatot semmit nem jelent az ég világon. Az meg direkt kicseszés hogy sokat tököltetek rajta és most akarjátok megrendelni. Dupla kicseszés a kivitelezővel mivel az árak nőttek, meg biztos be van tervezve az éve neki.
4/4 anonim válasza:
Jellemzően ezekben az árajánlatokban feltüntetik, hogy meddig érvényes. Vagyis nem örökérvényű. Innentől kérdés az, mi szerepel az árajánlatban, mi szerepel -az esetleges- szerződésben (van szerződés is?). Okoskodhatunk itt, de úgyis csak az számít, mi van leírva. Vagy az sem... (jelenlegi körülmények között)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!