Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Zártkerti ingatlanomat túlépít...

Zártkerti ingatlanomat túlépíteném. Mik a következmények?

Figyelt kérdés

A kert 3% be volt építve amikor kaptam tavaly. Szeretnék még 20 m2t hozzá rakni.

A utcán a házak nagy része szintén nagy. Ránézésre látszik hogy nem 25 35 m2esek.

Ellenőrzik ezeket? Pénzre büntetnek ha kiderül? Mennyire?

2020. febr. 28. 10:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
75%

27: "Ezek a szabályok nem ellened, hanem érted vannak..."

PONTOSAN!

De egyesek nem képesek felfogni, el sem képzelik, hogy ők is lehetne a bré másik végén...

2020. márc. 2. 09:39
 32/38 A kérdező kommentje:

Értem miről beszélsz 30#, de ez a 3%-os dolog akkor is hülyeség. Rendben legyen szabályozva, hogy a telekhatartol milyen közel lehet építeni meg nem lehet ablakod a szomszedra nézve és a többi

De az, hogy egy óriási telken csak egy 30 nmes lyukat epithete kicsit vicc

2020. márc. 3. 10:13
 33/38 anonim ***** válasza:
49%

Mi a vicc rajta?

Nem építési telket vettél.

A 3 százalék szerszám tárolásra bőven elég.

2020. márc. 3. 10:27
 34/38 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező: azért tudtad OLCSÓN megvenni, mert nem építési telek! Ezt próbáld már felfogni!

Ha normál építési övezetben lett volna, 2-3x annyit kellett volna érte fizetned!

2020. márc. 3. 11:29
 35/38 A kérdező kommentje:

33# ezek a zártkertek már gyakorlatilag 99%-ban állandó lakhatásra vannak használva. Tényleg mindenki itt lakik eletvitelszeruen. Már nem azokat az időket éljük, amikor a városi unta a panelt és vett egy kis hétvégi kertet.

Teljesen ki vagyunk épülve csak a városvezetés nem akarja leaszfaltozni és belterületté nyilvánítani ezt a részt. Mert pénzbe van.

Teljesen a városban lakunk, városi címem van. Nem az isten háta mögött van ez a rész. Itt jár a városi busz

van közvilágítás kijönnek elvinni a szemetet van gáz városi víz villany mindenhol stb stb

Úgyhogy nem értem ezt a lenézést hogy csak szerszámtárolásra kéne használni a házam.

Ugyanolyan kertvárosi övezet ránézésre, mint bármelyik a földutat kivéve.

2020. márc. 6. 07:00
 36/38 A kérdező kommentje:
Nem vettem sokkal olcsóbban ezt. Házzal vettem nem telekként.
2020. márc. 6. 07:01
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

# 36: ugyannak a városnak a belterületi részén, szép kertvárosi részen ugyanennyibe került volna egy hasonló méretű ház...??

Akkor miért nem ott vettél? :-D

2020. márc. 6. 12:56
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanolyan kertvárosi övezet ránézésre, mint bármelyik a földutat kivéve."

tehát nem olyan!

Sőt, kötve hiszem, hogy csatornahálózat van....

Tényleg próbálj már kicsit szélesebb látókörben gondolkodni!

Veszel külterületen telket házzal. Pont azért, mert zöldövezet, lazább a beépítés, közelebb vagy a természethez. Majd a szomszédok eladják a telket, és jönnek olyanok, akik túlépítik, és mondjuk munkásszállót, airbnb-t, stb. üzemeltetnek benne. Vagy csak szimplán odaköltözik a szomszédságodba egy 8-10gyerekes deviáns család....

Te szó nélkül tűrnéd??????

Amúgy hajlandó lennél több adót fizetni, ha belterületbe vonnák azt a részt...???? Nem úgy van az, hogy egy papíron átírják, oszt kész! Egy csomó infrastruktúrát ki kell építeni, és egyéb kötelezettségei is vannak ilyenkor az önkormányzatnak.

2020. márc. 6. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!