Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Zártkerti ingatlanomat túlépít...

Zártkerti ingatlanomat túlépíteném. Mik a következmények?

Figyelt kérdés

A kert 3% be volt építve amikor kaptam tavaly. Szeretnék még 20 m2t hozzá rakni.

A utcán a házak nagy része szintén nagy. Ránézésre látszik hogy nem 25 35 m2esek.

Ellenőrzik ezeket? Pénzre büntetnek ha kiderül? Mennyire?

2020. febr. 28. 10:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
65%

Műholdról nézegessék ha tudják.

Írsz a google magyarországnak vagy ír a jogi képviselőd hogy a te telkedet cenzúrázzák ki személyiségi jogaidból kifolyólag mivel ez személyes adat (mivel a személyedhez köthető).

Végigmész a procedúrájukon, aztán annyi!

Puff, már nem is látszik a telked!

2020. febr. 28. 12:11
 12/38 anonim ***** válasza:
79%

Országos szinten senki sosem vergődik max helyi szinten az önkormányzatnál, de ott meg ismered a neveket, meg hogy ki hol lakik.

Mindenkinek van vagyona.

Szemet szemért!

2020. febr. 28. 12:14
 13/38 anonim ***** válasza:
77%

A kutya nem nézi... MANAPSÁG.

Aztán hogy 2-3-5-15 év múlva mi lesz, azt senki nem tudja. Egyszer odakerül egy vaddisznó a hivatalba, aztán indul "vérengzés". Elég jó bírságokat tudnának országosan bezsákolni, ha egyszer megindulna a földmérés.

Pénzbüntetés, bontási eljárás, ezek ma is létező szankciók, csak ritkán alkalmazzák.

Hitel, biztosítás, vagy egy sima adásvétel viszont valós problémát okoz minden fekete épületnél.

2020. febr. 28. 13:54
 14/38 anonim ***** válasza:

Írsz a google magyarországnak vagy ír a jogi képviselőd hogy a te telkedet cenzúrázzák ki személyiségi jogaidból kifolyólag mivel ez személyes adat (mivel a személyedhez köthető).

Végigmész a procedúrájukon, aztán annyi!

Ez így van, azonban a személyes adatok megtekintését csak magánszemélyek felé korlátozzák. Hivatalos szervek egy kis papírmunka árán bármikor láthatják, pont mint az emailjeidet, vagy netes előzményeidet :)

2020. febr. 28. 13:57
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Nem a google-n nézegetik....

2020. febr. 28. 14:03
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

#8: ha valamiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem is létezik...

[link]

és hasonló van más kerületekben is!

2020. febr. 28. 14:04
 17/38 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom hogy senki nem fér cfoglalkozik ezzel

Két házzal arrébb szemben legalább 120 m2-es ház áll.

Az önkormányzati képviselőnk messzebb lakik nem zárt kertben

Semmit nem tudunk róla, semmit nem tesz a közösségért életemben nem láttam még személyesen sem. Annyit tudok hogy Fideszes

Akkor szerintetek belevágjak?? A svisszabontás komoj dolog? Nehezen tudom elhinni hogy bárki lebombázná magának mert azt mondták.

Bírságot fizetnék ha kell de lebontani nem bontanám le az biztos

Eladni nem tervezem mert szeretem a környéket

2020. febr. 28. 14:05
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

[link]

"Légifelvételek alapján fogják ellenőrizni, hogy mindenki betartotta-e a szabályt."

Tehát ahogy az előbb írtam, nem a google satellite-t nézegetik, ahol kitakartathatod a házadat...

2020. febr. 28. 14:05
 19/38 A kérdező kommentje:

Hitelt tudtommal nem is lehet rá felvenni

Biztosítás jó felvetés, nem mindegy, köszi

2020. febr. 28. 14:07
 20/38 A kérdező kommentje:
Nevetséges hogy a saját kertemben egy plusz szobát nem tudok felhúzni.... A kert 90%,a üres, nem értem ezt a 3% dolgot irreális!
2020. febr. 28. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!