Zártkerti ingatlanomat túlépíteném. Mik a következmények?
A kert 3% be volt építve amikor kaptam tavaly. Szeretnék még 20 m2t hozzá rakni.
A utcán a házak nagy része szintén nagy. Ránézésre látszik hogy nem 25 35 m2esek.
Ellenőrzik ezeket? Pénzre büntetnek ha kiderül? Mennyire?
Műholdról nézegessék ha tudják.
Írsz a google magyarországnak vagy ír a jogi képviselőd hogy a te telkedet cenzúrázzák ki személyiségi jogaidból kifolyólag mivel ez személyes adat (mivel a személyedhez köthető).
Végigmész a procedúrájukon, aztán annyi!
Puff, már nem is látszik a telked!
Országos szinten senki sosem vergődik max helyi szinten az önkormányzatnál, de ott meg ismered a neveket, meg hogy ki hol lakik.
Mindenkinek van vagyona.
Szemet szemért!
A kutya nem nézi... MANAPSÁG.
Aztán hogy 2-3-5-15 év múlva mi lesz, azt senki nem tudja. Egyszer odakerül egy vaddisznó a hivatalba, aztán indul "vérengzés". Elég jó bírságokat tudnának országosan bezsákolni, ha egyszer megindulna a földmérés.
Pénzbüntetés, bontási eljárás, ezek ma is létező szankciók, csak ritkán alkalmazzák.
Hitel, biztosítás, vagy egy sima adásvétel viszont valós problémát okoz minden fekete épületnél.
Írsz a google magyarországnak vagy ír a jogi képviselőd hogy a te telkedet cenzúrázzák ki személyiségi jogaidból kifolyólag mivel ez személyes adat (mivel a személyedhez köthető).
Végigmész a procedúrájukon, aztán annyi!
Ez így van, azonban a személyes adatok megtekintését csak magánszemélyek felé korlátozzák. Hivatalos szervek egy kis papírmunka árán bármikor láthatják, pont mint az emailjeidet, vagy netes előzményeidet :)
# 11
Nem a google-n nézegetik....
#8: ha valamiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem is létezik...
és hasonló van más kerületekben is!
Én is úgy gondolom hogy senki nem fér cfoglalkozik ezzel
Két házzal arrébb szemben legalább 120 m2-es ház áll.
Az önkormányzati képviselőnk messzebb lakik nem zárt kertben
Semmit nem tudunk róla, semmit nem tesz a közösségért életemben nem láttam még személyesen sem. Annyit tudok hogy Fideszes
Akkor szerintetek belevágjak?? A svisszabontás komoj dolog? Nehezen tudom elhinni hogy bárki lebombázná magának mert azt mondták.
Bírságot fizetnék ha kell de lebontani nem bontanám le az biztos
Eladni nem tervezem mert szeretem a környéket
"Légifelvételek alapján fogják ellenőrizni, hogy mindenki betartotta-e a szabályt."
Tehát ahogy az előbb írtam, nem a google satellite-t nézegetik, ahol kitakartathatod a házadat...
Hitelt tudtommal nem is lehet rá felvenni
Biztosítás jó felvetés, nem mindegy, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!