Szerintetek az rossz, ha egy emeletes házban a vendégszoba az emeleten van?
Nálunk régen egymás mellett volt a szüleim szobája és az enyém, gyűlöltem. Most komolyan, nem lehet úgy tv-t nézni, berakodni egy táskát, vagy fingani egyet, hogy a másik ne hallja.
Utána külön emeleten volt a szobánk, milliószor jobb volt, ezt az ötletet abszolút támogatom.
Sose értettem, miért jó a hálószobákat egymás szájába tenni, hogy ne legyen senkinek privát szférája...
Az emelet úgy néz ki, hogy a ház egyik végében van egymás mellett a két gyerekszoba, a másik végében pedig a szülői háló, mellette dupla válaszfallal elválasztva a fürdő. Tehát a gyereknek így is van valamennyi saját szférája, hogy az emeleten leszünk mi is, nem horkolunk a nyakába éjjel :)
A két gyerkőc max egymást hallgatja, de hát istenem, semmi sem lehet tökéletes, én úgy nőttem fel hogy tesómmal osztoztam ugyanazon a szobán, és valahogy túléltem azt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!