Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szerintetek az rossz, ha egy...

Szerintetek az rossz, ha egy emeletes házban a vendégszoba az emeleten van?

Figyelt kérdés
Tervezgetem a leendő házunkat, ami pince+fsz+em. lenne, és most 2 verzió van. Az egyik verzióban a földszinten van a szülői háló és a vendégszoba, és az emeleten 3 gyerekszoba. Viszont alapterületet tudnánk spórolni, ha a földszinten csak 1 szoba lenne, és a vendég felkerülne az emeletre, bár így csak 2 gyerekszoba lenne (ami elég is lesz, úgy néz ki most). A földszintre a szülői hálót akarjuk, mert abban egyetértünk hogy öregen majd nem akarunk folyton lépcsőzni. Szerintetek rossz, ha a vendégszoba az emeletre kerül? 2 gyerekszoba egymás mellett a ház egyik oldalán, ellentétes oldalon a vendégé.

2020. febr. 16. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk régen egymás mellett volt a szüleim szobája és az enyém, gyűlöltem. Most komolyan, nem lehet úgy tv-t nézni, berakodni egy táskát, vagy fingani egyet, hogy a másik ne hallja.

Utána külön emeleten volt a szobánk, milliószor jobb volt, ezt az ötletet abszolút támogatom.

Sose értettem, miért jó a hálószobákat egymás szájába tenni, hogy ne legyen senkinek privát szférája...

2020. febr. 18. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól hangzik, hogy ha a gyerek már kamaszodik és minden fúj meg ciki lesz, ha áthallatszik, akkor leköltöztök a földszintre. :)
2020. febr. 18. 13:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Az emelet úgy néz ki, hogy a ház egyik végében van egymás mellett a két gyerekszoba, a másik végében pedig a szülői háló, mellette dupla válaszfallal elválasztva a fürdő. Tehát a gyereknek így is van valamennyi saját szférája, hogy az emeleten leszünk mi is, nem horkolunk a nyakába éjjel :)

A két gyerkőc max egymást hallgatja, de hát istenem, semmi sem lehet tökéletes, én úgy nőttem fel hogy tesómmal osztoztam ugyanazon a szobán, és valahogy túléltem azt is :)

2020. febr. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!