Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mostanaban betonacel terhalot...

Mostanaban betonacel terhalot is szoktak rakni a kocsibejaroknak meg hasonlo betonkockaknak?

Figyelt kérdés
Ebben az esetben nem is nagyon dilataljak? Ez most vmi ujitas ez az acel vagy en nem lattam meg ilyet anno?

2020. jan. 9. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Mostanában?

Sok-sok évtizede!

2020. jan. 9. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:

"Sok-sok évtizede!"

Mennyi év?? Pontosítanál?

2020. jan. 10. 17:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint jardaba is raknak mostanaba? Ez a dilatacio megszuntetese miatt alakult ki vagy miert?
2020. jan. 10. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

"Mennyi év?? Pontosítanál?"

Amióta feltalálták a beton megerősítésére a betonvasat és a hegesztett vashálót.

2020. jan. 15. 00:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Azert nem vagyunk vas es acel orszaga sztem h a jardaba is rakjunk
2020. jan. 15. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Ez az eszetlenség és a sufnituning országa.

(Az én járdámban van.)

2020. jan. 16. 16:54
 7/7 Slowrider ***** válasza:
60%

Ugyanannál a feltételezett terhelésnél a vasbeton kisebb terítési vastagságú mint a tiszta beton, ezenkívül avasbeton rugalmasabb mint a tiszta beton. Tehát betont spórolsz és jobb is lesz.

Ipari felületbetonozásokban mindíg is volt acél, csak talán a háztáji tuning megoldásokban nem.

2020. febr. 7. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!