Indukciós vagy kerámia lap?
Figyelt kérdés
15 éves Bosch kerámia főzőlapom tönkrement. Nekem bevált, míg működött. Azonban ugyebár vannak indukciósok is. De egy szakival beszéltem, s ő a kerámiást ajánlotta. De a neten mindenhol azt látom, hogy az indukciós jobb, s tényleg nem sokkal drágább. Teljesen bizonytalan vagyok.2019. máj. 30. 00:36
1/4 anonim válasza:
Lènyegesen jobb hatásfoka van, a tüzhely fajtákat összehasonlítva viszi a pálmát az indukciós. Alumínium edènyekkel nem fog működni. A rozsdamentesekbe vagy beütöttèk az aljába piktogrammot, vagy mágnessel ellenőrizni kell.
2/4 anonim válasza:
Az én indukciósommal csak az a gondom, hogy csak 5°-onként lehet állítani a hőmérsékletet, ezért nem tudom gyenge forrásban tartani rajta a levesféléket, mert 100°-nál ritkán kapcsol be, 105-nél állandóan hatalmas forrásban van.
3/4 anonim válasza:
Nem vennék indukciósat, eddig minden ismerősöm szidta, akinek az volt/van.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez még a kerámiásomnál is gond volt. 6 fokozat volt rajta, ki-bekapcsolt, 5.-nél szinte kifutott minden, vagy oda égett, 4.-nél meg alig melegedett. Gondolkodtam a gázon is, de mivel földgáz nincs a faluban, így maradna a palackos, de az meg gyakorlatilag villanyárban van, bár tény, hogy talán egyenletesebben melegítene.
2019. máj. 30. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!