Milyen varrógépet vegyek?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok varrás terén de nagyon szeretnék varni és szeretnék venni egy varrógépet segítenétek hogy milyet vegyek ne legyen túl drága kb.50.000 ha lehet ennyiért jó varrógépet venni??2010. júl. 5. 17:35
1/3 anonim válasza:
Én besétáltam bp-en a varrógépcentrumba, és ott ugyanezeket elmondtam: mennyi pénzem van rá, mit szeretnék vele csinálni. Ott egy iszonyúan képzett, kedves, segítőkész eladónő segített választani, mondott 3-at a kategóriában, pro és kontrával, úgy könnyű volt választani.
Én nagyon ajánlom azt az üzletet!
(amúgy nekem így lett pfaff 100-as varrógépem, iiiimádom)
2/3 anonim válasza:
Ne feltétlenül márkásat vegyél,mert ott csak a nevet fizeted meg. Pl.Singer,Pfaff,stb,
Középkategóriában is találsz olyan minőségűt.
Ami fontos,hogy az alkatrészei ne műanyagból,hanem fémből legyenek. Elég csak,ha az alapfunkciók vannak rajta. A hímézst pl. nem lehet kihasználni.
Egy tapasztalt varrónő.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat:)
2010. júl. 5. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!