Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi adhatja ki ezt a vibráló...

Mi adhatja ki ezt a vibráló hangot a lakásban?

Figyelt kérdés

Társasházba költöztem lassan egy hete, egy egyszobás albérletről van szó. Arra lettem figyelmes, bár korábban nem volt jellemző, hogy ma egész délután olyan hangot bocsátott ki valami, mint amikor beindul a motort és kiadja azt a vibráló zörejt. Ezt csendesebben hallani, de rezeg ettől a fal picit. És nem értem, mi okozhatja ezt. Délután folyamatosan ment, kisebb szünetekkel, ezért betudtam annak, hogy tutira mosógép, vagy szerelnek valamit a távolban. De így.. este fél 12kor, el nem tudom képzelni mitől lehet. Az igaz, hogy kb pár másodpercig tart 2x, és ilyen 20 percenként, bár nem igazán mérem. De azért ez kiakasztó egy kicsit.

Van bármilyen tipp, mi lehet ennek a forrása?

2019. ápr. 16. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ruhaszárító. A miénk pl olyan, hogy ha nem veszed ki a ruhát belőle, akkor bizonyos időközönként megforgatja. Képes órákon át ezt játszani. Ha csukva a fürdő ajtaja, van, hogy megfeledkezem róla.
2019. ápr. 16. 23:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de egész délután ment volna ez a zúgó hang? Kétlem. Lehet a fal mögött vannak csatornák, vagy nem tudom, és azok berezonálnak. Kit lehet ilyenkor értesíteni?
2019. ápr. 17. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:

A szomszéd légkondija lehet még esetleg. Én is ezért vagyok fent, nem tudok aludni a szembeszomszéd szutyok szarától, azzal fűt az idióta , olyan hangja van, mint egy b aszott traktornak

Ha nem készülnék amúgy is költözni, leverném a fenébe...

2019. ápr. 17. 02:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges, igen! Mert épp az ajtóm alatt van és sípol is, de azt csak kint hallani. Köszi, most megnyugodtam. De nyáron is így lehet majd hallani?
2019. ápr. 17. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó reggelt... 4 órát aludtam, én ebbe bele fogok halni :D

Hát kérlek, elvileg ha hűt és nem fűt a légkondi, akkor csendesebben működik, legalábbis ez a csapágyas vacak olyankor nem üvölt, csak ütemesen zörög, de azt jó hangosan. Igaz, így jobban hangzik a helyzet, de mivel csak nyitott ablaknál tudok aludni, én speciel pont ugyanott vagyok. Agyhalál.

2019. ápr. 17. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy az én kérdésem, hogy ezek az emberek miből fizetik a villanyszámlát, mert ez az őrült egész évben jártatja azt a szart. Fogalmam nincs, hogy milyen hőfokra van kapcsolva, de kb. sose éri el. Néha-néha 5 percekre elhallgat, aztán kezdi előlről a zakatolást, télen, nyáron, tavasszal, ősszel... ezt az embert le kéne csukni kínzásért.
2019. ápr. 17. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem szólhatsz az illetőnek, hogy hívjon valami szerelőt, mert neked ez elviselhetetlen zajszennyezés. Ha nem hív, akkor én a helyedben még felajánlanám a javításért való összeget is, csak ne brummogjon az a kacat ennyit.
2019. ápr. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!