Milyen kombinált tűzhelyet vegyek?
Sziasztok!
Vacillálok két kombitűzhely között. 80 ezer Ft-ig tudok elmenni...
Már a márkák közt sem tudok dönteni. Gorenje és Electrolux van kinézve, sajnos az utóbbiról alig találok véleményeket...
Mankónak két LINK...
Ezt a kettőt néztem ki...
Kinek milyen van, kérlek, borítsátok rám a tapasztalataitokat, jókat is, rosszakat is, plíííz! :-D
Kérdés plusz: mi a szösz az a hátsó gőzkivezetés? Ezt csinálja az összes villanysütő? Mert elszívóm nincs és nem is tervezem, viszont a főzőfülkét (konyha helyett adták... :-/ )nem párolnám szét...
Tess, ott van 84 vélemény.
Bocs, most nézem a Gorenjéről alig találtál véleményt, ugyanott találsz:
Nekem ilyen van...
Karácsonykor volt 6 éves,-eddig problémamentes.
Mindenképp digit programórásat akartunk,és mi is ezt a két márkát néztük.
Hogy miért az Elektrolux,sorolom...
A szervizesek szerint az Elektro elektronikája hazai fejlesztés,a Gorenje részben kínai,sok a gond velük.
Az Elektro sütője nagyobb,pár funkcióval többet is tud.
Még is csak az AEG-csoport tagja,és hazai gyártmány.
Ez a Gorenje már nem az a Gorenje,amiért a '80-s években magyarok százezrei jártak ki Ausztriába...
Hogy miért a digit programóra? Míg a hagyományos "csak" jelez,ha kész a süti,de megy a fűtés tovább, a programórás kikapcsolja a sütőt.
...ha esetleg elfelejted,elpletykálod az időt a szomszéddal,stb,-nem szenesedik oda. =D
Ismét én...
Ma voltunk vendégségben,ahol egy az általad linkelt kb. fél éves Gorenje kombi van...
Átnéztem,kérdeztem,-és be kell hogy valljam,tetszik. Többet tud,mint a mi 6 éves konstrukciós Elektrolux-unk. Tetszik a sütősín benne,ami oda rakható,ahová akarod,már elég nagy a sütő térfogata,nagyobb,mint a mi 6 évesünké.
2 grill fűtőszál van benne(külön kapcsolható)
Van az a tisztító funkció benne,ami még a miénkben nincs,hogy teszel bele fél lityi vizet,és magyas hőmérsékleten "leolvassza a belsejéből a trutyit" (NA EZT szeretném élőben látni,addig NEM hiszem el!)
A főzőzónáról...
Mindenkinek más a fontos,ahogy a főzési szokások is mások.
Nekünk jó a jobb első nagy láng,az esik kézre,ott "csinálunk mindent".
Másnak fontos,hogy elől legyen a kis láng,hisz kis dolgokat,pl egy kis rántást,vagy zöldséget pirítani ott legyen elöl.
Ez tényleg egyéni ízlés,viszont a döntés kb.egy évtizedre szól.
Nos... vagy segítettem a döntésben,vagy még nagyobb dilemmát okoztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!