2 embernek hány nm-es lakás az ideális?
Kinek mi az igénye, ez nagyon eltérő.
Mi ugyan 3-an vagyunk, ebédlő/nappali konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, hálószoba, vendégszoba, spajz, és a közlekedők, előszoba.
Ha a gyerek apjànàl van, kettes sem tévedünk el azért, 120 nm hàz.
De szerintem is a minimum olyan 60 nm körül ideális két embernek, de ha gyereket is terveznek, baràtaik ott is alszanak néha, akkor nagyon kevés.
Mi egy pici garzonban lakunk. Pici fürdő - wc egyben. Egy kisebb konyha illetve 1 szoba van.
Ha vendégek jönnek, akkor már kicsi, de kettőnknek elég. Mondjuk nincs is sok cuccunk.
De az ideális szerintem ennél nagyobb. Én ha tehetném 2 szobás házba költöznék, ahol az egyik szobát àtalakìtanànk étkezőnek.
Nm-t szerintem felesleges írni, felosztàstòl függ.
A
5# bocsi, azt kihagytam, hogy mi parkent lakunk.
Lakòtàrssal minimum 2 szobásba mennek, de inkább 3.
Ha két "idegen"-ről van szó, akkor 1-1 szoba fejenként, plusz egy nappali. Ez olyan 50m2 körüli lakás lehet.
Ha egy párként, akkor elég egy garzon is. Én is onnan indultam párommal. Aztán ahogy jöttek a gyerekek, úgy költöztünk mindig nagyobba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!