Te mit tennél a helyemben? Költöznél Salgótarjánba?
Gettóba?
Pesten laksz a bugrisok között, vagy Budán a sznob idióták között! Vagy Salgótarjánban az egyszerű emberek között.
Kisebbség meg még a Várban is van...
Lehet sok a rossz vélemény, nem mondom, hogy tökéletes hely, de megéri a ti helyzetetekben mindenképp. Nem mindegy, hogy mire költesz és mennyit
Én sokáig is laktam itt, illetve suliba szintén ide jártam és soha nem volt problémám a kisebbséggel szerencsére, mondjuk én nagyrészt csak a "belvárosban" mozgok, meg van egy két hely ahová fényes nappal sem mennék, de hol nincs könyörgöm?
1 évig laktam Pesten is, Zuglóban tehát nem a legalja hely, mégis sokkal jobban féltem az utakon, mint Tarjánban bármikor. Sötédés után csak gázsprayvel a zsebemben mertem menni, ehhez képest itt már 13 évesen simán átsétáltam volna a városon, nem egyszer volt, hogy 11kor mentem haza mégse ért semmi féle támadás. Azt megkérdezhetem pontosan hova költöznétek?
Lenne még nagyon sok mondanivalóm a témáról, ha gondolod írj rám, és mesélek még.
Szia!
Nem tudom figyeled-e még. Én születésem óta élek itt, Salgótarjánban. Abszolút élhető kis(!) város, nagyjából van minden. Munka is van, bőven! Bár fizetés nem hiszem, hogy lesz annyi, mint Budapesten.
Ennek ellenére meg lehet élni. Párommal élünk, a vásártérhez igencsak közel.
Minden van amúgy, ami a megélhetéshez kell.
Én szeretek itt élni. Meg kell szokni, be kell illeszkedni, de nem vészes egyáltalán.
Ha van kérdésed, írj nyugodtan. Remélem tudtam segíteni!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!