Mik azok az "extrák" amiket megvennél, ha új helyre kellene költöznél és csak a nagyon alap cuccok vannak meg?
Nyakatekert kérdés után pontosítok:
Nem rég költöztem a barátnőmhöz és 1-2 dologból újat kell(ett) venni, illetve az én ízlésemhez is próbáljuk alakítani a környezetet.
Valamelyik nap meglátogattam egy vándor vásárt kicsit körbe akartam nézni és megláttam egy kerámia serpenyőt és megvettem, miután kipróbáltam a másik két serpenyő szinte már a kukában is volt (azóta tervezem, hogy amit lehet (legalább) kerámia bevonattúra cserélem).
Továbbá szeretnék még papírzsepi tartót és szerintem még egy csomó apróságot.
Röviden: Mi az az apróság ami a ti életeteket könnyebbé tette és minden háztartásba ajánlanátok?
nem tudom,milyen felszereltségű a konyha,de konyhai eszközök mindenképp.vízforraló-mert teafüggő vagyok.
én is nemrég költöztem,egy muffin forma kéne:D
nálam inkább személyes dolgok,ruhák amik nem hiányozhatnának,pl a fürdőköpenyem,mamuszom:D
Vízforralón is gondolkodtam, de inkább tűzhelyen csináljuk a teát. (de legalább eszembe juttattad az elektromos kávéfőzőt!)
Muffin formát meg kell érdeklődnöm, de az is jó ötlet.
Mamuszt itt kaptam életemben először és csak az erkélyen használom.
Dolce gusto kapszulás kávéfőző.
Használtan vettem, szerintem külföldi lomos cucc.
Ünnepnapokon vagy amikor vendégek vannak, azzal készítek kávé különlegességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!