Melyik a 3 legolcsóbb élelmiszer áruház 2019 ben Magyarországon?
Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 14:31
1/10 anonim válasza:
Sokszor nem egyezik a termékkínálat, így nehéz korrekten összehasonlítani. Ha pedig egyezik, akkor van, hogy hol itt, hol ott olcsóbb valami termék. Auchan, Lidl, Aldi, Tesco, Spar, Coop, szerintem szakember legyen a talpán, aki egy minden tekintetben korrekt összehasonlítás alapján fel tud állítani köztük egy rangsort.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem kell, hogy egyezzen.
Nem márkára kell itt összehasonlítani, hanem hogy itt x Ft egy pohár tejföl, ott meg x+40 Ft.
Saját márkás termék mindenhol van már, általában ezek a legolcsóbbak.
Én Reál Prémiumba járok, mert ez van közel, és szerintem jó árban is van.
DE kifejezetten olcsó a többihez képest a Penny, és az Aldiban is vannak jó akciók.
3/10 anonim válasza:
Nekem a Penny tűnik legolcsóbbnak, de a minőség is a "legolcsóbb". Persze vannak bizonyos áruk,amelyek máshol a legolcsóbbak, pl. a Spar budget 2 literes grapefruit és citrom ízesítésű üdítő nemcsak fajlagosan a legolcsóbb, de egyben a legjobb ízű is.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2019. márc. 17. 19:33
5/10 anonim válasza:
nézegess akcios ujságokat és magadtól összetudod hasonlítani.
én a pennyre szavazok
6/10 anonim válasza:
szerintem lidl,aldi, penny.
Aztán spar, tesco.
Auchan nálunk nincs, így arról nem tudok véleményt mondani.
7/10 anonim válasza:
Penny. De mivel ott nincs pultban kapható felvágott és sajt, és bizonyos termékekből kicsi a választék, ezért még a Sparba járok, és még az Aldiba, mert úgy tapasztaltam, hogy ezekben összességében (a végösszeget nézve) olcsóbban tudok vásárolni, mint a Tescóban vagy a Lidl-ben.
8/10 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a penny a legolcsóbb. A minőséggel sincs különösebb probléma szerintem. Viszont pl húspult tényleg nincs. Amit itt nem kapok meg azt többnyire lidl-ben vagy Tescoban veszem meg. Mindkettő drágább valamivel de adott termékeket csak itt kapok meg. Ez a három üzlet nekem nagyjából lefed minden élelmiszert amit vásárolok.
9/10 anonim válasza:
Penny. Kis rúd szalámit kapok annyi pénzért, amennyiért a Sparban csak egy védőgázas 80-100 grammos felvágottat. A 10 db-os DÁRDÁS füstli 400 ft a Pennyben, a 10 db-os Sága füstli (ugyanaz a termék) 650-800 más helyeken. A Spar drága, ők a széles választékkal csalogatják magukhoz a vásárlókat, de sokszor csak a csomagolás tér el annyira, a tartalom ugyanaz vagy hasonló. Úgyhogy engem nem vettek meg maguknak.
10/10 anonim válasza:
3-mas, biztos, hogy a Penny-ben semmivel sem rosszabb a minőség, mint más hiperekben, csak az egy diszkont árakon forgalmazó áruház, más a koncepciójuk, nem olyan csilivilik, ez semmiben nem függ össze az élelmiszer minéségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!