Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csinálljunk a medencénkel?

Mit csinálljunk a medencénkel?

Figyelt kérdés

Jövő héten akarjuk felállítani a medencénket (puhafalú) elég,nagy a tecsóba vettük 4-5 éve.És minden évben egyre sűrűbben kell lecseréllni a vizet.Volt olyan hogy egy héten 2-szer is,mert annyira bealgásodot,beposhadt.A vízforgató folyamatosan megy.Már minden féle szert kipróbáltunk már,de egyik se hatott.:S A ph mérőre,és az azokhoz való vegyszerekre pedig nincs pénzünk :\:S

Azért tettem fel a kérdést,mert most akarunk vegyszert venni,mielőt felállítjuk.Előre is köszi.

2010. júl. 2. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen vegyszereket próbáltatok ki? Klórt, algaölőt tesztek bele rendszeresen? Ezek az alapok. Nem tudom, milyen ph-mérőre gondolsz, mi tesztcsíkokat használunk, abból egy doboz 1-2ezer forint, és egész nyárra elég.
2010. júl. 2. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Már nagyon sok fajtát próbálétunk.Klórt is mindíg rakunk bele,és algaölőt is.

De nem elég a csík nem?:D ahozz még kellenek külön vegyszerek nem ? :o:D

2010. júl. 2. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetlen vegyszer elég hozzá. Nekünk is csak ph csökkentő (ph mínusz) vegyszer van, növelő még sosem kellett. Néhányezres tétel, és egész nyárra kitart.
2010. júl. 2. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Algenin TOP (Brillant Pool) uszodavegyszer algaölő (vagy TESCO-s, vagy OBI-s) és egy Vegyesiparcikk boltban vettem Multifunkciós tablettát (200 kg) - 2200,- Ft-ért, csirátlanításra és fertőtlenítésre való. Igaz, ez 1 kg-os, 25 m3-es uszodához írja, a miénk csak 2-3 m3-es. A bazi nagy tablettát daraboljuk. Nagyon szép a vizünk. A mini szákommal meg kipecázzuk, amit látunk benne (pici bogarakat).
2010. júl. 4. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!