Miért nem találok normális albérletet? Mások ezt hogyan oldják meg?
Hello,
Lehet, hogy nem jó helyen keresitek pl. Budapesten a külső kerületek olcsóbbak, és szerintem lakást lehet találni ilyen feltételekkel. Szét lehet nézni a kertkapcsolatos családi házak között is, az első látogatáskor azért sok minden lejön a tulajról.Szerintem keresgéljetek tovább!
Ja, és attól, hogy nem saját lakást fizettek, még sajna drága :(
külkerületben van olyan, hogy házrészt adnak ki, és akkor a bérleti díjban általában benne van a rezsi is.
egyébként ha olyannál laksz, akinek saját tulajdonban van a lakása, és az egyik szobát kiadja, akkor szintén rezsivel, bérleti díjjal együtt kerül 30ba. ami ha azt veszed nem olyan sok, mert ezen felül csak a kaját kell állni, meg a kis apróbb dolgaidat.
50e-ért rezsivel együtt a belvárosban,külön, kizárt.
Én azért körbenéznék a külső kerületekben is. Mi pl. a 16-ban lakunk, belváros max 1 óra alatt elérhető tömeggel.
De még itt is 50 csak a lakbér (ez az alja), és ez általában kertkapcsolatos. A lakások is 50-nél kezdődnek.
ne haragudj, de ha nincs pénzed, akkor ne álmodozz. vagy vállalj olyan munkát, amiből telik olyanra, amit te szeretnél.
én sem mondom, hogy milyen jó lenne egy vadiúj Volvo 2M-ért, ha ebből a pénzből csak buzukit vagy más tragacsot kapok.
akkor nem veszek autót, hanem gyűjtöm a pénzt, és addig bizony busszal járok.
figyelj, ha már végigkerested az összes ingatlanos oldalt, és sehol nem találtál, akkor vedd tudomásul, hogy ez van.
nekünk van egy kis lakásunk a belvárosban, 1 szobás, 2 srác lakik benne.
45 plusz rezsi, tehát kb 60 rugó rezsivel.
ez ugye ketté oszlik.
ne mondja nekem senki, hogy ezt ne lehetne fenntartani akár minimálbérből! pláne, ha ketten keresnek.
egyébként meg ha ennyire fukar vagy, akkor inkább tedd be az albérletre szánt pénzt lakáskasszába, és akkor 5 év múlva kb lesz elég alaptőkétek, hogy hitelt vegyetek fel, és legyen saját lakásotok.
utolsónak!
60 rezsivel együtt még talán menne.És nem fukar vagyok, ha nem a párommal szeretnék menni,de ha valamelyikünket kirugnak akkor csak 1 fizetésből jönnénk ki viszont mindkettőnknek vannak számlái, szóval olyat keresek amit 1 fizetésből is lehet fizetni.más lakótársakat nem akarunk,mert azért féltjük a cuccainkat és pont azért akarunk szülők nélkül lakni legaklább pár hónapig h. megtudjuk milyen kettesben.Na meg ha neki nem lesz melója akkor még munkát se fog tudni keresni mert az utazás be Pestre marha sokba kerül+BKV.Szóval ezért szeretnénk Pesre jönni.Ha én a szüleimmel itt laknánk az még jó lenne,de vidékiek vagyunk.A páromékhoz nem tudunk menni mert ott a szülők kis lakésban laknak és 5-en nem férnénk el úgy h. legyen saját magánszféránk.Fiatalok vagyunk és egyértelmű h. nem fogunk úőgy belevágni egy házasságba vagy gyerekbe ha még azt se tudjuk h. milyen úgy élni h. csak magunk vagyunk és nem másoknak kell megfelelni hanem csak egymásra.Saját házat nem biztos h. szeretnénk ebbe a mostani helyzetbe, na meg eladósodni se szeretnénk,mint a szüleim.Olyan albérletbe meg nem laknánk ahol megbetegszünk.Szóval nem látszükség,de azért jó lenne olyan ami számunkra fentartható.Szóval nem értem miért kerül min.40-50 ezerben egy kultúrált 1 szóbás lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!