Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A katasztrófavédelem kötelező...

A katasztrófavédelem kötelező kéményellenőrzésnél a parapetes konvektorokat is ellenőrzi?

Figyelt kérdés

Felhívtam őket, csak hebegtek habogtak. Társasház, parapetes konvektorom van, meg villanybojler. Itt semmilyen tisztítónyílás nincs a régi kéményeken.

Most ülhetek itthon a 3. nap az évben, 2 a vizesek miatt (először nem értek ide, vicc komolyan mondom), most meg emiatt.

2019. jan. 31. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, megnézik, az égéstermék biztonságosan távozik-e.
2019. jan. 31. 10:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Na, legalább akkor nem feleslegesen ülök itt. Csak remélem nem az lesz, mint a vízóracserével, hogy sorry, nem értünk oda, de cserébe Önhöz alkalmazkodunk a következő időpontban. Következő időpont: Szerda 13-15 között megfelel? Hát mondom 14 körül haza tudok érni. Telefon 13-kor: ha nem ér ide 10 percen belül, pótidőpont, aztán vízelzárás. Jupi, de jó fejek vagytok.

Komolyan mondom kiköltözök a civilizációból valami patakpartra inkább :D

2019. jan. 31. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

Van 5 közmű, és mind állandóan követelőzik.

2019. jan. 31. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Az is nonszensz, hogy fizetünk a saját vizünkért, gázunkért, amit a saját földünk termel meg a saját területünkön.

És vedd hozzá, hogy mások meg lopják alólunk és nem fizetnek érte.

Pont ahogy a 2 nyíregyházai fehéroroszlánért... azok szállítását is még mi fizetjük...

2019. jan. 31. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom azzal, hogy fizetek érte. Nekem csak ez a stílus a problémám. Hazarendelnek, kiveszek egy szabadnapot, nem jönnek, semmi következménye, ez van. Ha viszont én nem vagyok otthon, akkor irgumburgum, ezt nem lehet csinálni, hurr durr, kikapcsolás. Írják szépen jóvá a fölöslegesen kivett szabadnapomat és rendben, vagy legalább második alkalomra, ha már elcseszték, küldjenek ki egy szerencsétlent munkaidőn kívül.
2019. jan. 31. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak kéményes fűtőeszközöket nézik meg .
2019. jan. 31. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kèmènyt nèzik. Parapettel nem foglalkoznak.
2019. jan. 31. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!