Olyan kérdésem van, hogy ti házasságban közös kasszán vagytok vagy mindennek a felét fizetitek? Kíváncsi vagyok kinél, hogyan vannak ezek a dolgok.
Nálunk nincs olyan,hogy ő pénze, én pénzem,
közös családi kassza van, a megtakarításunk is közös.
Nálunk, még össze nem szedtük magunkat, közös ház, közös gyerekek. Addig közös volt minden bevétel. Felnőttek a gyerekek, most újra külön kassza van. Nincs költség felezés és hasonlók. Mondjuk megyünk bevásárolni, a kassza előtt elég össze nézni, ki fizet. Számlák is, akinek sikerül.
Ehhez persze tökéletesen kell bizni a másikban, hogy nem akar átverni. Azért lett külön kassza csak, mert mindkettőnknek vannak olyan kiadásai, amiket fárasztó lenne mindig elmagyarázni, most miért kellett fél milla azonnal.
Szerintem egy házasság igazi begőzölős szerelmen alapul. Az ember ekkor úgy dönt, hogy összebútorozik a másikkal, akkor ott közös minden...és nincs házassági szerződés, mert akkor az már árulás, bizalomvesztés..
Az én felfogásom szerint az is megcsalás, ha a társ háta mögött költekezek, vagy van dugipénzem...nem csak a csajozás a megcsalás.
Persze én maradi vagyok, mert a nejemmel 50 év, és 2 hónapja mossuk egymás hátát..tehát a kassza is közös.
Tehát te munkanélküli nő vagy, és a még külön élő pasidnak a pénzére ácsingózol.
Nem csodálom, hogy nem mondja meg neked, hogy mennyi pénze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!