Régi elektromos kisgépeket hova kell kukázni?
Figyelt kérdés
Kávéfőző, kávédaráló, konyhai szeletelő stb. Még nagymamámé voltak ilyen harminc éves cuccok lehetnek :D Kukába nem illik ilyesmit dobni ugye?
Budapest belváros.
2019. jan. 18. 12:51
1/4 anonim válasza:
Ha a kávéfőző az a kocka alakú szarvasi,az még pénzt ér! Meg a daráló is!
Én biztos,hogy felraknám pl. a jófogásra!... ha kifut egy fél tálca sört,vagy egy zsugor üdítőt, már "beljebb vagy"!
2/4 anonim válasza:
Ha szovjet vagy NDK-gyártmányok, becsüld meg őket, azoknak az atombomba sem árt. A működésképteleneket elektronikai hulladékgyűjtőbe dobd, például a Media Marktok ügyfélszolgálatainál szokott ilyen lenni.
3/4 anonim válasza:
Nálunk pl. a hulladéxállító cégnek van hulladékudvara, ott lehet leadni elektronikai hulladékot.
De jól írják, nincs kizárva, hogy kapnál érte némi pénzt a Vaterán vagy Jófogáson.
(Egy olcsó kávédaráló engem is érdekelne, mákot daráltunk vele évtizedekig, de aztán kölcsönkérte a szomszéd, és két darabban adta vissza.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat. Sajna ezek ilyen nem túl jó dolgok voltak és már itt ott rozsda, meg elöregedett műanyag. Bevittem őket ma a media markt-ba :)
2019. jan. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!