Mekkora elektromos fűtő testet vegyek egy 10 nm2 -es szobába?
Figyelt kérdés
Igazából 13nm2 körüli.Olyan 2,20m magassággal,felül gipszkarton,körbe,12 cm grafitos hungarocell.Ez egy kinti helyiség.
Az a helyzet hogy lemegy olyan 15 fokra is a hőmérséklet.Mire bekapcsol újra a fűtés,az sok idő.
Lényeg olyan elektromos fűtő testet szeretnék venni ami takarékosabb, lehet állítani hogy hány foknál kapcsoljon be és ki,és csak be kelljen dugni a konnektorba,azt a 25 légköbmétert befűtse egy ideig.
2018. dec. 18. 12:11
2/8 anonim válasza:
Tehát csak rásegíteni kell? Én vennék egy ventillátoros hősugárzót meg hozzá egy termosztátos dugaljat.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen rásegíteni.Van termosztátos dugalj,tehát akkor hőfok érzékelős cucc és ha eléri az adott hőfokot akkor megszakítja az áramfelvételt?Bedugod egy konnektorba vagy elosztóba aztán abba bedugod a hősugárzót és ennyi?
2018. dec. 18. 15:49
4/8 A kérdező kommentje:
Utána néztem,köszönöm.
2018. dec. 18. 16:07
5/8 anonim válasza:
Termosztátos hősugárzó is van.
Olyan nincs, hogy takarékos, annyit fűt, amennyi áramot felvesz.
Nem lehet megmondani, hogy mekkora kell, ez rengeteg dologtól függ, szigetelés, kívánt hőmérséklet, hulladékhő...
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Egy ekkora helyiségbe szerintem egy olajradiator is jó lehet, termosztátos, komfortos.
8/8 anonim válasza:
Amúgy egy 1500 wattos testnek be kellene kényelmesen fűtenie, pláne ha szigetelt a helyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!