Honnan jön ez a sok szúnyog?
Figyelt kérdés
Minden nyílászárón szúnyogháló van, nem lukas, nem is nyitogatom őket, mégis minden este párat összecsapkodok. Most az előbb 4-en gyűltek össze a fényre. Vajon hogy jönnek be? Tényleg nem értem. Másnak is besurrannak?2010. jún. 27. 22:47
11/13 anonim válasza:
igen, tényleg vagy 40 van:D Bár teljesen megszámolni nem tudtam, mert mindig elszállnak:) Amúgy mi is ilyen elektromos szúnyogírtót használunk, nekünk is bevállt:) Vagy a fürdőszobában, hogyha fürdök, a habbal elkapom a szúnyogokat, belemegy és megfullad:D:D
12/13 anonim válasza:
ez az elektromos irtó milyen elven működik? Leesnek a falról? XD Ez viccesen hangzik! Még soha nem használtam ilyet...hogyan öli meg őket?
13/13 anonim válasza:
Utsó. Gondolom vmilyen vegyszert bocsájt ki magából, de olyan minimális töménységgel, amit te nem is, vagy alig érzed.
Tényleg jók ezek a dolgok. Akár a folyadékos, akár a lapkás módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!