Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Máshol is ilyen rohadt sok...

Máshol is ilyen rohadt sok szúnyog van?

Figyelt kérdés

Délután már ki se lehet menni, mert szúnyogfelhő veszi körbe az embert. Szörnyű!

Pedig mindig azt mondják, hogy a vízparton van sok szúnyog. Ezek szerint nem csak ott.

2010. jún. 8. 21:11
 1/10 anonim válasza:
Ha néztél ki mostanában az ablakon, biztos észrevetted, hogy az utóbbi hetekben bazi sok eső esett. :) A szúnyogoknak nem kell vízpart, elég nekik néhány pocsolya, azokban is remekül el tudnak szaporodni! Sőt, még jobban, mert ott nincs ami felfalja a lárváikat. Szóval a sok szúnyog előfeltétele nem a vízpart, hanem a sok eső.
2010. jún. 8. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Debrecenben még egy darabot sem láttam.
 3/10 anonim válasza:
Igen, igen. Főleg most az árvizek után nagyon elszaporodtak. Nálunk is vannak, pedig itt nem nagyon szoktak lenni.
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk tegnap este a szobában több mint 40 szúnyogot kellett likvidálnunk,hogy tudjunk aludni.Szabadban meg egyszerűen belerepülnek a szemembe,számba,fülembe,lehetetlen kint lenni.
2010. jún. 8. 22:11
 5/10 A kérdező kommentje:

21:58 nem cak mostanában értettem, hanem általában. Minden nyáron sok szúnyog szokott lenni, még egy hónapos szárazság, aszály után is, pedig a környéken nincs nagyobb víz.

Úgyhogy a kioktatást köszönöm, de nem erre lettem volna kíváncsi. Megnyugtathatlak hogy én is tisztában vagyok a szúnyogok életciklusával.

2010. jún. 9. 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Este találkoztam eggyel, de jól agyoncsaptam,mert zümmögött a fülembe és nem hagyott aludni...:@

Egyébként meg nincs,Bp-en lakom!

2010. jún. 9. 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg! Felhőként repülnek fel a bokrokból, fűből, ha arra megyek. :S
2010. jún. 9. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:

11:48

Félig én is Bp-en lakom már 9 éve. És furcsa, de ott én sem nagyon találkoztam ez idő alatt szúnyoggal.

2010. jún. 9. 14:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Végre ma este irtottak. Így talán nem lesz ennyi.
2010. jún. 9. 20:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem sokkal az után, hogy feltettem a kérdést, a Híradóban mondták, hogy nálunk Pécsen 10 perc alatt 100 szúnyogcsípést számoltak. Hát rám 1 perc alatt rámszáll 100 szúnyog. Mikor irtottak kicsit jobb volt, de most megint rengeteg van.
2010. jún. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!