Máshol is ilyen rohadt sok szúnyog van?
Figyelt kérdés
Délután már ki se lehet menni, mert szúnyogfelhő veszi körbe az embert. Szörnyű!
Pedig mindig azt mondják, hogy a vízparton van sok szúnyog. Ezek szerint nem csak ott.
2010. jún. 8. 21:11
1/10 anonim válasza:
Ha néztél ki mostanában az ablakon, biztos észrevetted, hogy az utóbbi hetekben bazi sok eső esett. :) A szúnyogoknak nem kell vízpart, elég nekik néhány pocsolya, azokban is remekül el tudnak szaporodni! Sőt, még jobban, mert ott nincs ami felfalja a lárváikat. Szóval a sok szúnyog előfeltétele nem a vízpart, hanem a sok eső.
2/10 anonim válasza:
Debrecenben még egy darabot sem láttam.
3/10 anonim válasza:
Igen, igen. Főleg most az árvizek után nagyon elszaporodtak. Nálunk is vannak, pedig itt nem nagyon szoktak lenni.
4/10 anonim válasza:
Nálunk tegnap este a szobában több mint 40 szúnyogot kellett likvidálnunk,hogy tudjunk aludni.Szabadban meg egyszerűen belerepülnek a szemembe,számba,fülembe,lehetetlen kint lenni.
5/10 A kérdező kommentje:
21:58 nem cak mostanában értettem, hanem általában. Minden nyáron sok szúnyog szokott lenni, még egy hónapos szárazság, aszály után is, pedig a környéken nincs nagyobb víz.
Úgyhogy a kioktatást köszönöm, de nem erre lettem volna kíváncsi. Megnyugtathatlak hogy én is tisztában vagyok a szúnyogok életciklusával.
2010. jún. 9. 08:41
6/10 anonim válasza:
Este találkoztam eggyel, de jól agyoncsaptam,mert zümmögött a fülembe és nem hagyott aludni...:@
Egyébként meg nincs,Bp-en lakom!
7/10 anonim válasza:
Rengeteg! Felhőként repülnek fel a bokrokból, fűből, ha arra megyek. :S
8/10 A kérdező kommentje:
11:48
Félig én is Bp-en lakom már 9 éve. És furcsa, de ott én sem nagyon találkoztam ez idő alatt szúnyoggal.
2010. jún. 9. 14:30
9/10 A kérdező kommentje:
Végre ma este irtottak. Így talán nem lesz ennyi.
2010. jún. 9. 20:39
10/10 A kérdező kommentje:
Nem sokkal az után, hogy feltettem a kérdést, a Híradóban mondták, hogy nálunk Pécsen 10 perc alatt 100 szúnyogcsípést számoltak. Hát rám 1 perc alatt rámszáll 100 szúnyog. Mikor irtottak kicsit jobb volt, de most megint rengeteg van.
2010. jún. 16. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!