Honnan jön ez a sok szúnyog?
Nem is mész ki a lakásból? mert elég annyi is neki, h bejöjjön. Vagy lehet h vmelyik nap mentél ki s nyitottad ki az ajtót, csak akkor még nem találkoztál vele a lakásban, mert elbújt vagy vmi, s csak most jött elő.
Amúgy örülj h csak 4 van:D Nekünk a fürdőben vagy 40-et számoltam össze
emberek! használjátok a VAPE-t;) tesómmal mindig jókat vigyorgunk, amikor esténként felkapcsolunk EGY villanyt, ahova odamegy az összes dög és benyomjuk a konnektorba a szúnyogirtót. negyedórán belül leesik a falról az összes:P nem kell, h egész éjszakán menjen utána...
jah és én úgy hallottam, ha szúnyogok belepetéznek a hálóba és így jutnak be a kis újoncok...
Igen, Vape nekem is van, én lapkásat használok, tökéletesen beválik, éjszaka mindig megy, és így nem csípkednek. Ezek szerint másnak is besurrannak, akkor nem vagyok egyedül. 40 szúnyog?? Az komoly! Részvétem! Utálom ezeket a dögöket!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!