Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek hány fok van a lakásban?

Nektek hány fok van a lakásban?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy velem van-e a baj, mert 18 fok van és didergek. A kezem- lábam jéghideg folyton és nem melegszik fel csak miután már bőven alszom. Nap közben még az orrom is hideg, hiába öltözök fel melegen

2018. dec. 1. 23:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nekünk a gyerekünk se lesz fázós :D Amúgyis megszokná, bizonyára (attól még egészen pici korában jobban fűtenék az ő szobájában vagy az ő fürdése idejére, ha igényelné, természetesen). Szerintem nálunk otthon kiskoromban soha nem volt az egész lakás fűtve s a szoba sem hű de melegre. Gondolom, azért valamennyire számít az is, hogy mihez szokott az ember, de én eleve nem lehetek valami fázós, ha a 17 fokot sem érzem mindig hidegnek üldögélve sem.
2018. dec. 2. 14:24
 22/29 anonim válasza:
46%
Az volt a kérdés, hogy nálunk hány fok van. A kérdésre adtam normális választ. Miért is lettem lepontozva?
2018. dec. 2. 14:36
 23/29 anonim ***** válasza:
23-24 fok. Gyerekek is vannak, de én is fázós vagyok. Függ attól is hogy milyen a lakás. A miénk pl szigetelés nélküli földszintes tégla, alatta garázsok. Ha leáll a fűtés, a padló és a falak egyből áthülnek, igy folyton fűtünk, fejmagasságban 24, padlószinten 22-23 fok van :(
2018. dec. 2. 16:16
 24/29 anonim ***** válasza:

Nappal 20 fok körül (3 féle mérő van, mind mást mutat, úgyhogy ez az átlag..), ha fűtök egy-két órát, akkor 22, de elég fázós vagyok, úgyhogy a 22-höz is fel vagyok öltözve rendesen.

Éjszaka lemegy 18-19-re, alváshoz ez jó, csak reggel felkeléshez nem.. Ezért, ha hajnalban felébredek (rossz alvó vagyok), akkor bekapcsolom a fűtést kb. 22 fokra, így amikor reggel felkelek, nem a hideg fürdőben kell készülődnöm és még a törölköző is jó meleg.

2018. dec. 2. 16:17
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem azt kellett volna kérdezni nálatok hány fok van,mert ahány ház,annyi hőfok.Menjek orvoshoz,ha hidegek a kezeim,lábaim,de még az orrom is,hiába öltözöm fel ?

Én már most írom a választ,menjél,mert ez lehet 1 betegség oka is .Azzal hogy sokan leírták náluk mennyi van,nem hiszem hogy előbbre jutottál.

2018. dec. 2. 17:04
 26/29 A kérdező kommentje:
Nanana. Ez egy békességes kérdés volt ahol minden ember véleménye hasznos volt. Pontozni lusta vagyok, így se le, se fel nem pontoztam senkit, de válaszban megköszöntem, tehát leszűrhettétek, hogy számomra hasznos volt. Előbbre jutottam mert rengetegen írták, hogy náluk is 18 van és nem fáznak, tehát valószínűleg én vagyok fázósabb. A fűtést meg nem állítom át, mert a szüleim így hagyták és egyszer figyelmetlenségből majdnem felrobbantottam a házat a fűtés bizergálásával, és ha jól át is tudnám állítani melegebbre, észrevennék a villanyszámlán. Még egyszer köszönöm mindenki válaszát, és ne a pontjaitokat nézzétek egy olyan frusztrált emberekkel teli oldalon mint a gyk.
2018. dec. 2. 22:12
 27/29 anonim ***** válasza:

Jogos, amit az egyik hozzászóló írt, én is olvastam már, hogy nagyon számít, hogy milyen a ház szigetelése, melegebb falakkal a kisebb hőmérséklet is elég. Az én házam igen jól szigetelt, nem hidegek a falak, már amennyire 18 fok körül nem azok :) De a pára is számít. Ez egy párás ház. Ami itt már elviselhetetlenül meleg számomra, az szárazabb helyen fel se tűnik, csak sok óra múlva, alváskor derül ki a turpisság, akkor már zavar.

Úgyhogy a hőszigetelés és a pára is számít a hőmérséklet s az ember fázóssága mellett. S az is teljesen más, ha épp megy valami kellemesen sugárzó fűtés vagy nem.

2018. dec. 2. 22:24
 28/29 anonim ***** válasza:

18 fok szerintem nagyon hideg nappalra.

De ha te magad is fázol, akkor miert nem mondod meg otthon hogy egy picit lehetne melegebb

2018. dec. 3. 18:12
 29/29 anonim válasza:
22re van állítva de sokszor fázok itthon
2018. dec. 9. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!