Nektek hány fok van a lakásban?
17-19, most kicsit rosszul jött ki, bejött a hideg és az egyszem nagy olajradiátorunknak (van más eszközünk is, de ez a fő egység, ami sokat megy) most romlott el az egyik kapcsolója s még nem szereltük meg. Úgyhogy túl sokszor láttam ma 17 fokot, de holnap felfűtjük a házat :D
S akkor 18 lesz.
Nem vagyunk fázósak, de idén különösen nem. Nem is lenne bajom, csak az orrom hegye fázik kegyetlenül, a többi részem kicsit sem.
Nem veled van a baj, az emberek többsége fázik 18 fokban üldögélve. Sokan 25 fok alatt dideregnek...
A páromnak is hideg a keze, de nem zavarja, ő olyan. Nekem változó, de 17 fok önmagában azért kevés hozzá. Zokniból pedig meleget veszek fel, hideg a lábfejem, de különösebben nem fázik. Most a végtagjaink miatt nem fűtünk sokkal durvábban, nem tudnék hova nekivetkőzni.
per pillanat 22.
75 m2-es kertes házikó, 3.5x3.5m-es kisszobákkal.
Fég öntöttvas gázkonvektorokkal, amiből van 5 darab.
Aztán lehet, csuklom egyet, amikor jön a gázszámla, meg kéne már nézni a gázóra állást. :(
hű engem meglepett, hogy sokaknál 20 fok alatt van.
gondolom attol is függ hogy van e vagy nincs gyerek a lakâsban.
nálunk átlagban 22 fok van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!