Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Laknátok a párotok szüleivel...

Laknátok a párotok szüleivel egy kerthelységben?

Figyelt kérdés
Minden nap találkozni az anyóssal,apóssal..Mindig beszámolni arról,hogy milyen volt az ember napja,rendezkednek a házban,ha jön hozzád valaki,mindig kijönnek veletek beszélgetni.. Mindenbe beleszólnak..még a saját szekrényedbe is turkálnak.. Nagyon jó a kapcsolatunk,de nekem ez túl sok..Kell a tér..úgy érzem nincs magán életem.. Jogosan van bennem ez az érzés?
2018. okt. 30. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem élnék, jogos a rossz érzésed.
2018. okt. 30. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

A szekrényemben turkálástól eltekintve, nekem a többi amit felsoroltál érdektelen. Különösen abban az esetben, ha saját ingatlanra gyűjtünk, mert az az albérlet fizetése mellett lehetetlen. Ezért a válaszom, igen laknék, de megkérném, hogy ne molyoljon a szekrényemben.

Valamit valamiért!

2018. okt. 30. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Hát, a jópofizás része tényleg nem annyira jó, nálunk ráadásul eléggé túlgondoskodók, minden nap hoznák a kaját, de szerintem még a reggeli kakaót is :) Ezt a részét nem bírnám jól.

Viszont azért az nagyon jó lenne, ha be lehetne osztani a főzést, 4+ főre sokkal gazdaságosabb, mint kettőnkre. Lenne segítség mindig a gyerekkel, sokkal szabadabban ki tudnánk mozdulni. Lenne segítsége a feleségemnek, amíg én dolgozik, ő pedig otthon va na babával.

Én úgy nőttem fel, hogy nálunk lakott a nagyi. Mindig volt, aki vigyázzon ránk, főzött, mosott, takarított, hatalmas segítség volt a szülőknek (természetesen nem bejárónőként volt tartva, hogyha így jönne le).

Szóval azért nézni kell a jó oldalt is, de ha a te életstílusodba nem fér bele, akkor teljesen érthető, ha nem akarsz így élni.

2018. okt. 30. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Így nyilván ne. Én ezek ellen erőteljesen tiltakoznék, nekem aztán senkivel nem lenne jó kapcsolatom, aki bármilyen dolgomba beleszól, erre érzékeny vagyok s még gyermekkoromban a saját anyám is tisztelte a saját kis köreimet. De eleve szeretem a teret, szó szerint és átvitt értelemben is.

Normális ember szerintem ok nélkül nem kutakodik mások szekrényében.

2018. okt. 30. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Így én sem élnék. Anyósommal amúgysem, mert gyorsan egymás agyára mennénk.

A szüleimmel élnék, mert ők tudom, hogy képesek tiszteletben tartani a magánéletünket. Nem alkalmatlankodnának állandóan és pláne nem turkálnának a cuccaink között.

2018. okt. 31. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!