Az szégyen ha valaki 26 évesen a szüleivel él?
Figyelt kérdés
Ha nincs állandó keresete amíg a sulit be nem fejezi. Utána azonnal jöhetne a külön, saját élet.2017. máj. 24. 19:21
2/8 anonim válasza:
nem,sőt olyanokat is ismerek akik egy jó házasság után már 1000x megbánták hogy valaha elköltöztek otthonról
4/8 anonim válasza:
Dehogy szégyen! Én is 27 évesen költöztem el, nem éreztem cikinek 😀
5/8 anonim válasza:
Amig nem alapitasz családot, vagy nem létesitesz élettársi kapcsolatot, addig szerintem nem célszerű elköltözni, hogyha jól kijössz a szüleiddel, csak pénzkidobás lenne az albérletezés. Ugyan, miért lenne szégyen a szüleiddel lakni?
6/8 anonim válasza:
Hát... én 19 évesen most fogok külföldre költözni egyedül. (továbbtanulás)
26 évesen a suli alatt gondolom egyetemet értesz, de ez sem kifogás. Nagyon sokan dolgoznak az egyetemi éveik alatt és barátokkal vesznek ki egy lakást.
Gáznak nem gáz, de sokaknak 26 évesen már gyerekük van. Anyukám is 19 évesen kültözött el otthoról. A nagynéném 18 évesen. Apukám is 18 évesen. Senkit sem ismerek aki ilyen sokáig otthon maradt volna...
7/8 A kérdező kommentje:
Én 20 éves koromban kiköltöztem külföldre, 2 évig éltem kint egyedül. Utána hazajöttem és elkezdtem iskolákat csinálni mert rájöttem hogy kell a papír, ha komolyabb munkákat akarok végezni. Szóval teljesen önellátó vagyok, tudom hogy milyen egyedül élni. Csupán most így egyszerűbb nekem. Persze suli mellett szoktam alkalmi munkákat végezni. A gyerekvállalásról meg majd 10 év múlva szeretnék gondolkodni.
2017. máj. 29. 11:50
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Ment a zöld!
2017. máj. 29. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!