Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a biztosítok...

Mi a véleményetek a biztosítokról?

Figyelt kérdés
A házamra szeretnék biztosítást kötni,és a véleményetekre,tapasztalataitokra vagyok kiváncsi.
2018. okt. 27. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen köss biztosítást,ha baj lesz mindent elvesztesz.Biztosítás jó dolog.Legtöbb embernek az ingatlana egyetlen vagyontárgya,hatalmas felelőtlenség nem biztosítani.
2018. okt. 27. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatnám, természetes, hogy kötöttünk a lakásra biztosítást. Szerintem alap. Éves díja pár-tízezer Forint (sok-sok paramétertől függ), ennyit meg kell, hogy érjen.

Kis kiegészítés: ismerősöm lakása fél éve félig kiégett.

Keletkezett kár: közel 4 millió. Nem tudta volna zsebből kifizetni.

2018. okt. 27. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Netrisken kötöttem a KÖBÉ nél.

Volt egy csőtörésem és gyönyörűen fizettek. Csak ajánlani tudom a köbét.

A K&H t nem ajánlom. Kárt okoztak nekünk és a másik félnek a K&H a biztosítója. Igazi alja mocskos társaság.

Érdekeik szerint húzzák az időt, vagy villám gyorsan cselekszenek. Nagy rutinnal próbálnak kibújni a korrekt kártérítés alól. Hála az égnek a DAS segít kezelni a problémájukat.

2018. okt. 27. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy biznisz, már ősidők óta. Mint a lottó fordítottja, azért fizetsz, hogy ne a te számodat húzzák ki.
2018. okt. 27. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt lakásra biztosításom, de egy beázás okozta kárt nem fizettek ki, le is mondtam azóta nincsen.
2018. okt. 28. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk a K&H-nál van biztosításunk. Eddig csak apróbb javításokra használtuk fel, de nem volt vele gondunk. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez csak addig lesz így, amíg náluk van a hitelünk és jelentős érdekük van a lakás állagának megóvásában.

Ablaktörést és egy csőtörés kárt (pár tíz ezer forint) gond nélkül azonnal kifizettek.

A generali a társasház biztosító, velük szerencsére személyes tapasztalatunk még nincs. Mindenesetre úgy tudom egy 800 ezres viharkárt probléma nélkül térített pár éve.

Szerintem mindenképpen megéri megkötni. Az ablaktörés és csőtörés jobb esetben olyan kár, amit az ember zsebből ki tud fizetni, de ha komolyabb kár ér, pl. leég az ingatlan, rádől egy fa, belecsap a villám, stb. akkor azért meglenne lőve a legtöbb ember.

Ha a legnagyobb anyagi értékünkre nem kötünk biztosítást, akkor mire?

Egy összegben havi pár tízezer forintról beszélünk. Ha havi bontásban fizet az ember, szinte észre sem veszi. Ezen nem érdemes spórolni.

2018. okt. 28. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!