Hogy lehet megszüntetni a parkettából áradó pisiszagot?
A macskám összepisilte a parkettát, kicsit fel is fölpúposodott és azóta nem tudom megszüntetni a pisiszagot a szobából. Már szobatiszta, de ezt még meg kéne oldani, csak az újraparkettázás nem megoldható :/
A válaszokat előre is köszönöm :)
Szerintem újra kell parkettázni.
Vagy kimaratod belőle valami vegyszerrel, de szerintem ez az olcsóbb, de senkinek se jobb megoldás.
Szódabikarbónát szórj oda, jó sokat. Eurósban lehet kapni 400 g-os zacskóval. A nedvességet és a szagokat is magába szívja. Keverhetsz hozzá sót is, 1/4 arányban. Addig ismételd, amíg szükséges.
Keverhetsz hozzá narancs olajat is, ezt a macska nem szereti, nem megy oda többet.
A hipó illatát szeretik, az ezért sem jó ötlet. Inkább ecettel moss fel.
Ha ez se segít, akkor újra kell parkettázni, legalább ott. Mindig vissza fog járni, amíg érzi a szagát.
Sehogy.
Vagy parkettacsere, és sicc a macskànak (àllat bentre nem való!), vagy pedig szagolod amíg bírod.
Szeretem az àllatokat, van kutyànk is, egy cicaa is, de KINT!
Laktam én is tàrsashàzban, megmondtam, ha lesz udvarom, lesz àllat is.
A hàzba soha egyiksem jöhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!