Három fél éves macskám közül az egyik állandó jelleggel a fotelre pisil. Hogyan lehetne megszüntetni? Már teljesen ki vagyok borulva.
Három fél éves cicám van, mind a három ivartalanított. Azt gondolom, hogy a kandúr pisili le elöszeretettel mert régen mikor még csak 2 hónaposak voltak, akkor is az pisilte le,kétszer. De az azota eltelt 4 honapban egyszer sem. Most egy hét alatt megint kétszer..... Mit lehet tenni?
Lázas beteg volt a cica a héten, hordtuk orvoshoz , de már jól van. Lehet ezzel összefüggésben? És mi lehet a megoldás?
Ivartalanítva van? Az én kandur cicàm nem csak spriccelve jelölt, hanem őssze vissza pisilt.
Ha ivartalanított akkor kérdezd meg az orvosàt, lehet ràment a hugyutaira az előző betegség.
Igen ivartalanitva van.
Konkrétan a legutolso eset óta fél üveg 20%os ecetet öntöttem a kárpitra majd rátettem a radiátorra, hogy kiszáradjon.
Plusz dm szageltávolito. A végeredmény egy irto büdös valami.
Most annyival jobban jártam, hogy rá tettem egy plédet jó sokba hajtogatva, és szinte csak arra került pisi, a fotelra alig.
De nyilván ez akkor sem megoldás..
De nem pisil sehova, csak oda..
Citromos valamivel locsold le, gondolom a szagon már nem ronthat, de a citrom illatát nem szeretik. És dupla oldalú ragasztóval ragaszd körbe a fotelt.
Viszont ezzel csak jelez vmit, ami számára nem tetszik. Alom, étel, stb. Van legalább három de inkább négy alom a három macskának? Ezt nem viccből szokták írni, territoriális kérdések miatt lehet a testvérei nem engedik oda, így jobb híján oda pisil. Lehet a betegség szövődménye, vagy szimplán nem örül, hogy orvoshoz kell menni. Gondolj bele mi változott, abban lesz a válasz.
Nincs 4 alom, nem tudnám hova tenni, három van de szerintem nég az is sok. Az egyik szinte mindig üres , ilyet, hogy nem engedik oda még sosem tapasztaltam.
A kajájuk nem változott, Royal Canin tápot kapnak, ezen kívül heti egyszer minőségi nedveset "csak az ize kedvéért".
Tegnap leterítettem a fotelt azzal az ezüst fényvisszaverős cuccal amivel a kocsik szélvédöjét szokták, hogy ne forrosodjon fel. Működött,, reggelre nem ért meglepi. Egyszer mondjuk arra keltem, hogy az egyik kislány próbál alá menni. De nem tudom, hogy kiváncsiság céljából vagy ő az "elkövető"...
Gondolkodtam, hogy kaphatnám őket rajta de szerintem esélytelen ha csak be nem kamerázom a szobát :D
Tegnap olvastam valahol, hogy a szódabikarbóna jó a szagok ellen. Beszortam vele a fotel kritikus pontját és tényleg csodát tett, oedig nem gondoltam volna.
Köszönöm a tanácsokat, probálkozom :)
Távoltartó spray.
De valami minőségibbet (azaz drágábbat) vegyél, Benek nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!