Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 4-5 hónapos cicámnak a füle...

4-5 hónapos cicámnak a füle mindig koszos. Mitől, mivel lehetne megszüntetni?

Figyelt kérdés
Ki szoktam neki tisztítani óvatosan zsebkendővel, fültisztítópálcikával, de szerintem nem normális ha egy cica füle koszos, és ha kitisztítom is két nap múlva megint olyan, legalábbis én még cicáknál nem tapasztaltam. Nem jár koszos helyen, rendes, tiszta környezetben él. Félek neki folyamatosan tisztogatni, nehogy megsértsek a fülében valamit. Más is tapasztalt ilyet, mit lehet tenni vele, mitől van?
2014. júl. 10. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy koszos, hiszen nyitott, megtapad rajta a por. Nem feltétlenül kell takarítani, de ha neked úgy jobban testzik, akkor töröld le és kész.
2014. júl. 10. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha zaccszerű fekete trutymó van benne, és vakarja is magát akkor lehet h begyulladt a füle, vagy fülatka!
2014. júl. 10. 22:47
 3/5 Imola Ágnes ***** válasza:
Szerintem is fülatka. Orvos, tisztítás, a fülatka kiirtása. Normálisan nem koszos a macska füle.
2014. júl. 11. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez inkább fülatka. Kezelésre szorul, otthoni módszerekkel nem irtható ki.
2014. júl. 11. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem kosz, hanem fülatka. Az orvos kikezeli.
2014. júl. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!