Mit tegyek, hogy a biztosító végre megkeressen? Talán szabadságon van mindenki, mert hiába írok, telefonálok, csak ígéreteket kapok, vagy még azt sem.
1-es vagyok!
Valami nem gömbölyű a történetben.
Ezt írod:
"Csőtörés volt nálunk, mindent ki kellett cserélni, fel kellett újítani a fürdőszobát."
Ha csőtörés van (mindegy, hogy szennyvíz vagy nyomóvezeték) azt a szakaszt kell cserélni ahol a csőtörés van (persze van mikor ez több, mert nem derül ki egyértelműen, hogy hol is van), de ez nem egyenlő a "mindent ki kell cserélni"-vel.
Mert a teljes burkolást nem fogja fizetni (ahogy a teljes csövet sem) max csak arányosan.
Írtam már, ha nem fogadtad el a gyors kárként megajánlott összeget akkor számla ellenében fog (ha fog) fizetni. De ehhez el kell küldeni (vagy bevinni a helyi központba) a tételes költségvetést (elszámolást) és a számlát (számlákat).
10 -es vagyok.
Nem vagyok biztosító párti.
Mivel bejelentetted van kárszámod meg ráadásul a kárszakértő is dokumentálta a kárt ezért erre hivatkozva küld meg nekik a fentebb írtakat és azt is, hogy hogyan kéred a kifizetést (elvileg a kárszakértő ezt rögzítette a helyszíni jegyzőkönyvben.)
(nem tetszenek a válaszok és kezdődik a lepontózósdi)
Félre értesz! Nekem a kilenc is páros, ha futja amit adnak csinálj belőle kacsalábon forgó fürdőszobát.
Az hogy a kivitelező kárt okozott az nem ez a káresemény! Azt rendezze a vállalkozó biztosítása.
Ha van számla akkor és tételes kimutatás akkor mihamarabb juttasd el a biztosítóhoz egy szép szerelmes levéllel.
"Te nem akarsz érteni! Nem akarom az aoró hibák miatt a biztosítóval kifizettetni a megharcolt mosdót , és a WC ülőkét! Senkivel nem akarom kifizettetni!"
Neked nem megy a néma értő olvasás! Küld be a javításról a számlákat és a részletezőt (most írom le harmadszor) hivatkozva a kárszámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!