Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a biztosító...

Mit tegyek, hogy a biztosító végre megkeressen? Talán szabadságon van mindenki, mert hiába írok, telefonálok, csak ígéreteket kapok, vagy még azt sem.

Figyelt kérdés
Csőtörés volt nálunk, mindent ki kellett cserélni, fel kellett újítani a fürdőszobát. Kijött egy kárszakértő - elég nehezen tudtam elérni őket - és egy nevetséges összeget ajánlott fel. Nem fogadtam el, azóta is csak ígérgetnek, automatikus leveleket kapok válaszul. Ma, vagy holnap ismét kijön valaki, ma nem jött. Lehet, hogy holnap sem. Várjak?

2018. aug. 21. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

1-es vagyok!

Valami nem gömbölyű a történetben.

Ezt írod:

"Csőtörés volt nálunk, mindent ki kellett cserélni, fel kellett újítani a fürdőszobát."

Ha csőtörés van (mindegy, hogy szennyvíz vagy nyomóvezeték) azt a szakaszt kell cserélni ahol a csőtörés van (persze van mikor ez több, mert nem derül ki egyértelműen, hogy hol is van), de ez nem egyenlő a "mindent ki kell cserélni"-vel.

Mert a teljes burkolást nem fogja fizetni (ahogy a teljes csövet sem) max csak arányosan.

Írtam már, ha nem fogadtad el a gyors kárként megajánlott összeget akkor számla ellenében fog (ha fog) fizetni. De ehhez el kell küldeni (vagy bevinni a helyi központba) a tételes költségvetést (elszámolást) és a számlát (számlákat).

2018. aug. 22. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

10 -es vagyok.

Nem vagyok biztosító párti.

Mivel bejelentetted van kárszámod meg ráadásul a kárszakértő is dokumentálta a kárt ezért erre hivatkozva küld meg nekik a fentebb írtakat és azt is, hogy hogyan kéred a kifizetést (elvileg a kárszakértő ezt rögzítette a helyszíni jegyzőkönyvben.)

(nem tetszenek a válaszok és kezdődik a lepontózósdi)

2018. aug. 22. 16:50
 13/16 A kérdező kommentje:
1-es válaszadónak. Gyorsan írtam, egy kissé pontatlanul. Nagy volt a bontás. Két oldalon levált a csempe, alig kellett hozzányúlni. Nem csoda, hiszen rengeteg víz elfolyt. A szaniterek sem lesznek cserélve, bár a mosdón itt-ott a porcelán levált, csak pettyekben. Nem igazán vigyáztak bontáskor. Más kárt is csináltak. Tudom, hogy arányosan fizetnek csak, és számla ellenében. Számla van. Ha két oldalon levált a csempe, akkor nyilván - nekem legalábbis az - hogy a másik két oldalon is kicserélem. Ott amúgy sem kellett a szakembernek annyit dolgozni, nem kellett a falból is bontani, mert az nem volt leázva. Egyébként majdnem a legolcsóbb csempét vettem, tehát nem a felújítás volt a célom, biztosító által fizetett pénzből.
2018. aug. 22. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Félre értesz! Nekem a kilenc is páros, ha futja amit adnak csinálj belőle kacsalábon forgó fürdőszobát.

Az hogy a kivitelező kárt okozott az nem ez a káresemény! Azt rendezze a vállalkozó biztosítása.

Ha van számla akkor és tételes kimutatás akkor mihamarabb juttasd el a biztosítóhoz egy szép szerelmes levéllel.

2018. aug. 22. 21:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem fejezzük be. Te nem akarsz érteni! Nem akarom az aoró hibák miatt a biztosítóval kifizettetni a megharcolt mosdót , és a WC ülőkét! Senkivel nem akarom kifizettetni!
2018. aug. 24. 00:13
 16/16 anonim ***** válasza:

"Te nem akarsz érteni! Nem akarom az aoró hibák miatt a biztosítóval kifizettetni a megharcolt mosdót , és a WC ülőkét! Senkivel nem akarom kifizettetni!"

Neked nem megy a néma értő olvasás! Küld be a javításról a számlákat és a részletezőt (most írom le harmadszor) hivatkozva a kárszámra.

2018. aug. 24. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!