A konyhámba gránit lapot raktunk a munkafelületnek, de nagzon flekkesedik ha vizes lesz. Mit csináljak?
A gránit mivel rendkívül jól bírja az időjárási viszonyokat, ezért alkalmas kültérre, vagy síremléknek stb...
Gyanítom, hogy téged átvertek!
Itt az eredeti kep amikor valasztottuk es ahol a vezetek latszik az meg mar mikor be lett rakva a konyhába. Szerintem ez gránit. Na de miért foltosodik annyira?
A helyedben nem kókányolnék, hanem garanciában megcsináltatnám a céggel, hiszen nekik illene tudniuk, hogy egy konyhába melyiket szabad beépíteni!!
Sajnos csak ahhoz értenek, hogy aranyárban lerabolják a gyanútlan megrendelőt, azután lelépnek.
Én simán kicseréltetném velük, hiszen nem volt ez annyira olcsó, hogy csak legyintsek rá egyet!!
Bocsi, nem tudok érdemben a kérdésedre válaszolni, de a méreg szétcsapna a helyedben!!!
Utálom az ilyen "szakembereket", a minimum, hogy visszajön és impregnálja, ha ez járható út.
Ha tájékoztatott volna előre, hogy ez ilyen lesz, akkor még azt mondom oké, de nem... NE hagyd annyiban és pláne ne kezdj el otthon kókányolni. Erőszakold ki belőlük!
Főleg, hogy úgy látom falburkolatnak is ezt választottátok. Főzésnél, mosogatásnál hogy fog ez kinézni?
Amikor mi választottunk munkalapot hagyományos MDF-re esett a választás, bézs burkolattal. Kérdeztem mennyire lesz tartós. A szaki nyilván elmondta, hogy ne szeleteljek rajta és a forrótól megfoltosodhat, így ezekre felvagyok készülve. Világos lap, így tartottam a kezelhetőségétől, de lekopogom az égvilágon semmi baj nincs vele. Ugyanakkor ha megkarcolódik, mert kolbászt szeleteltem rajta, akkor sem leszek dühös, mert felvilágosítottak, hogy számítsak erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!