Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szeretnék egyedül lakni? 18/l...

Szeretnék egyedül lakni? 18/l (hosszú)

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet gondolkozom ezen... De valamit tuti kihagyok vagy nem látom elég reálisan. Meg egyáltalán lehet hogy nem is kivitelezhető.

-szeretnék elköltözni mert úgy érzem, a család ketrecben tart. Magamnak osztanám be az időmet, szokásaimat, és élhetnék normális szexuális életet.

-Úgy érzem baromi sokat költünk kajára, én ha egyedül lennék, jóval gazdaságosabban, felesleges "szemetektől" mentesen vásárolnék

-még az előzőhöz hasonló: igazából nem főznék, vagy nagyon ritkán, alap dolgokat. Kifejezetten szeretem a kenyeret, szendvicseket, készételeket. A főtt étel szinte sosem esik jól, és ha nem utálnám ennyire a pazarlást, még ennyit se ennék

-az egész életmód szerintem jobb ha valamivel alacsonyabb színvonalon fut. Mert nekem ez sok... Télen is melegem van a 23 fokban de nyáron is kibírom a ventilátorral. A fűtés, klíma nálam közel sem fogyasztana annyit.

-A szüleim annyi kis szarra képesek pénzt kiadni, hogy már nekem kellemetlen.... Főleg ha még miattam (sose kértem) de aztán úgysem hordom/eszem meg/használom. Magamra nem költenék sokat, de amit igen, annak tényleg lenne értelme

-Van munkám, tudom hogy az albérlet önmagában sem olcsó. Viszont visszatart az, hogy a szüleim attól még ugyanúgy fenntartanak egy házat, így ami nekem kényelmesebb lenne több szempontból, az valójában pazarló (?)

-Tényleg nincsenek nagy igényeim, egyetlen szoba is megfelelne, ha mással nem kellene együtt laknom de pl a mosógépet használhatnám időnként. (Fürdőszobát ha úgy tetszik/megoldható)

-Kissé kusza hogy ide szúrom be, de nem kellene számot adnom arról, mit csinálok. Legalább is ez lenne a cél... Lenne életem, időm magamra és nyugalom.

-Tv, internet nem szükséges hogy legyen. Van a mobilomon így is annyi ami havi 3000-ből fedezhető, és nekem teljesen elég.

-konkrétumot nem szeretnék, de nem Pesten/nagyvárosban lakom, így szerencsére az árak sincsenek az égben

Ha nem is végleg, de 1 hónapra legalább (minimum) nagyon szeretném ezt kipróbálni, így élni. Szeretek egyedül lenni, itthon viszont úgy érzem, be vagyok zárva, és még egy indokolatlan pazarlás résztvevője is vagyok. (Holott rengetegszer kértem, rám ne költsenek mert annak 90%-a pénzkidobás)

2018. júl. 24. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2 éve lakom albiban lakótárssal, amúgy.
2018. júl. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!