Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináltok otthon munka...

Mit csináltok otthon munka után? A szokásos főzés/mosás/takarításon kívül? Mivel ütitek el az időtöket?

Figyelt kérdés

2018. júl. 23. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Edzeni megyünk a párommal, vagy megnézünk egy filmet, kiülünk az erkélyre beszélgetni, stb.

Valahogy sosem jut eszembe, hogy unatkoznék, mindig van mit csinálni. Inkább kevésnek érzem 6-tól azt a kis időt, amit lefekvésig eltöltünk.

2018. júl. 23. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
35%

A főzés/mosás/takarítást nem.

Barátokkal találkozunk, a hobbinknak élünk, sportolunk, kettesben romantikus programokat csinálunk stb.

2018. júl. 23. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Kertészkedj,ott sosem lehet elvégezni,csak abba hagyni .
2018. júl. 23. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Kertészkedem. Imádom. Még télen is lefoglal egy 2000 nm-es telek.

28F

2018. júl. 23. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
A kertészkedés engem is érdekelne, de nincs kertem, se pincém se padlásom, se lakásom, szóval egy ismerős ájpedjét hegesztem. A tv meg a számítógép is szóba szokott jönni.
2018. júl. 23. 18:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem sincs sajnos kertem, pedig szívesen kertészkednék. És mi a hobbitok?
2018. júl. 24. 07:30
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
Én fél 5-kor végzek, a férjem otthonról dolgozik. Ő megy a gyerekért, aztán értem, 5-fél 6 körül már vacsorázunk (általában a közeli pékségbe ülünk be, ott van erre lehetőség). Aztán hazamegyünk, kicsit pakolgatunk, esetleg mosunk, a gyerek 8 körül lefekszik, aztán filmezünk, olvasunk, elvagyunk, alszunk. Főzni nem főzünk esténként és nem is kezdünk takarításba.
2018. júl. 24. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

rossz: fészezés, felesleges internet függés

jó: eljárok sportolni, programozni tanulok, vagy valami egyebet

ami hiányzik: családdal, gyerekkel nem nagyon van közös időtöltés ilyenkor (sem), max a kötelező készülődés. De még a vacsora is külön-külön.

2018. júl. 24. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jobbára hobbiból főzök, ha van kedvem.

De egyre kevésbé.

2018. júl. 24. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:

"rossz: fészezés, felesleges internet függés

jó: eljárok sportolni, programozni tanulok, vagy valami egyebet

ami hiányzik: családdal, gyerekkel nem nagyon van közös időtöltés ilyenkor (sem), max a kötelező készülődés. De még a vacsora is külön-külön."

Akkor a fészezés meg felesleges internet függés, meg az eljárás helyett miért nem inkább a gyerekkel foglalkozol, miért nem szervezel közös vacsorázásokat?

2018. júl. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!