Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki hogy tud csak a mának...

Valaki hogy tud csak a mának élni?

Figyelt kérdés

Vagyis nem úgy a mának.

De sokszor gondolkodom, hogy melyik lenne néha a jobb. Mert mindig úgy kiszámolgatom a pénzünket. Mindig eltervezem most mire kell költeni. Pl. H a számlak hitel feltetlen legyen fizetve. Aztan étel es utána a plusszok.

De néha úgy gondolom olyan jó lenne leszarni az egészet és majd lesz valahogy. De mégse tudom megtenni.

Van olyan ismerősünk akik tényleg így vannak. Dolgoznak. De előbb költik pl bulira, ipyen olyan kajarendelés meg előbb a pluszra költenek. Volt h az se érdekelte őket h kikapcsolták a gázt naluk.

Tudom. Mindenki maga dönti el hogy él.

Csak furcsa. Mert neha kissé megörjítő ez a folytonos "aggódás".

Mondjuk amúgy ilyen vagyok. Ezért nem is tudnám leszarni.

Amúgy szoktunk járni erre arra. Nálunk inkább az idő nem egedi. Mert parom sokat dolgozik.

2018. júl. 8. 18:29
 1/1 anonim válasza:
Én is ezen töprengrk állandóan. Nem tudom más, hogy van ezzel de azt tapasztaltam, ha megveszek "ésszerű keretek között" nem csak a rezsit akkor többre jutok mintha spórolok. A pénz elmegy így is úgy is. Azonban ha nincs semmi "jutalom" akkor minek élni és gürizni?
2018. júl. 12. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!