Ti bírjátok ezt a meleget légkondi nélkül a lakásban?
Nekem ez a hőmérséklet már meleg, de hát különbözőek vagyunk. Igazából az éjszakák neccesek, már nem hűl le a levegő eléggé, így a lakás sem, hiába a kereszthuzat, meg sem mozdul a levegő.
Szerencsére jövő héten szerelik a klímát, anélkül nekem pokol a nyár.
"8: Hát már egy hete annyi van. Te hol laksz??"
Jelöltem a válasz végén, hogy (Bp.), de ha pontosabbra vagy kíváncsi, akkor maradjunk a dél-Pesti résznél.
Azért 38°C fok nem hinném, hogy volt már ebben a szezonban az országban és itt most nem a piacos hőmérővel, üvegtetős terasz alatti mérésre gondolok..
Az biztos, hogy akinek már most gondjai vannak a meleggel, az kösse föl a gatyáját, mert ez még csak a kezdet!
Déli fekvésű panelban, 3.emeleten laktam 8 évig. Nyáron rémes volt, főleg, az extrém hőmérsékletű időszakokban. Amikor 33 fokok voltak, az "életemért küzdöttem"..
Most költöztem földszintes téglaházba, a nagyobbik oldal félszuterén, parkos részre néz. 24 foknál még nem volt több a lakásban, ilyenkor este már kimondottan kellemes a hőmérséklet. Per pill 22 fok van, felvettem egy köntöst..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!