Téged zavarna, ha a folyosóra teregetnék?
Igen, zavarna, söt adott esetben meg is büntethetnek téged, mert a menekülési útvonalat szükíted be és pl. tüz esetén emiatt komolyabb bajokat is okozhatsz, meg pl. a tüzoltást is akadályozod.
A társasházban a lakásajtón BELÜL azt csinálsz, amit akarsz, a közös - ajtón kívüli - területeket nem használhatod magándologra (mint pl teregetés, tárolás, stb)
VAGY a lakásodban teregetsz, VAGY mosószalonba jársz és ott meg is szárítod a ruhákat, VAGY tisztítóba viszed.
Minden más megoldás szabálytalan, és ezért bárki feljelenthet, aminek komoly büntetés lesz az eredménye!
Ha van közös udvar, akkor miért nem ott teregetsz nyáron?
Gondolom kerülgetni kell őket, vagy a mosószer szaga lehet a gond. De miért nem őket kérdezed meg, hogy mi a probléma vele?
Ha simán és kényelmesen elférek mellette,nem zavarna.
Gondolom ez nem állandóan van kint.A mosott bugyik kiteregetésé legfeljebb mosolyognék,de nem akadnék ki.
Mindenkinek lehet gondja.Felújítás,stb a lakásban.Nekem is lehet.
Ilyen alapon mindenki mindenkit megszólhatna,mert biztos vagyok benne,hogy egyik ott lakó sem makulátlan.
Lehet háborúzni minden szrért,de én inkább szeretek nyugalomban élni.Ez nem,de van azért olyan ok is,amin kilehet akadni.
Vannak olyan lakók is,akik már azon kiakadnak,ha nem olyan szagút fingasz,ami neki megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!