Szabályos így szekrényt tenni a folyosóra?
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=971C9517835_97E7_45AF_92D.jpeg
Itt egy kép a helyzetről. Balra látható a mi ajtónk, vele szemben nyílik egy másik folyosó a liftek felé illetve arra van még 5 lakás. A képen rögtön jobbra az üvegajtó a lépcsőházba vezet, szóval ez a menekülési útvonal illetve itt van a száraz felszálló a szemétledobóban. Az ajtónk és az ablak közötti falrészre szeretnénk tenni egy keskeny álló polc szerűséget, körülbelül a virágállványig érne ki. Ez a szabályos lenne így vagy gátolná a menekülést/tűzoltást?
Az ajtótok és az ablak közti rész nem menekülési útvonal, ha a szekrény, vagy polc nem lóg bele az ablakba.
Kritikus helyzetben ugyanis az ablak is menekülési lehetőség.
Szerintem nyugodtan tehettek oda egy polcot.
Ha van a tűzoltóságtól engedélye a szekrény tulajának, akkor lehet, és szabad, ha nem is a legszabályosabb.
Azért megnézném, mikor ad engedélyt a tűzoltóság?..
"Átmenetileg" kiteheted, ha jól emlékszem 30-40cm-nél jobban nem lóg ki a faltól s nem akadályozza a közlekedést.Magyarul örökre is akár.
Mellesleg a virágállvány már nagyobb gond az ablak előtt, de ezt persze senki nem veszi észre, gratulálok...itt is meg lakóközösségednek.
Speciel én észrevettem, de mivel nem erre irányult a kérdés és az sem biztos, hogy a Kérdezőé, ezért nem tartottam fontosnak szóba hozni.
# 7
Oké, ott voltál 5-kor a szökőkútnál, elhisszük:DDDD
Az állványra hivatkozhat a kérdező, ha batogatják szekrénye miatt....mellesleg azon se lepődjön meg a kérdező, ha másnap valaki hazaviszi szekrényét, mert kitett darabnak véli:DDD
És azt elhiszed, hogy rohadtul nem érdekel, hogy elhiszed e?
Nincs kedvem vitatkozni, a kérdés nem erről szólt.
# 9
Dehogy nincs:DDDD
A tűzveszély után a közveszélyességről gondolom:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!