Egér a panelban?! 2. emelet, erkélyen! Hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Már jobb létre szenderült szegény, amikor megláttuk, de hogy került oda?2010. jún. 14. 12:50
1/6 anonim válasza:
pl felmegy a külső falon, vezetékek között fel tud mászni, és az illesztések között is kiválóan átfér.
2/6 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Hogyhogy hogyan? Fölmászott.
Anyámnál a 4. emeleten volt egyszer,a belső szellőzőn mászott fel, be a spájzba.
3/6 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A kocsim csomagtartójában "találkozunk" és úgy elszaladt valahova lefele a sarokba, hogy azóta se értem, mert én nem látok helyet a meneküléshez. De ő látott.
4/6 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Bocs, találkozunk helyett találkoztunk
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon megijedtem, tudom, nem bánt, de élő korában olyan fürge.
Csak szőke nősen adtam elő, felugrottam a padra és visítottam mint a malac. brrr.
Azért csodálkoztam, mert azt hittem a téglafalon szokott közlekedni, ahol átrágja a falat.
Soha életemben nem hallottam ilyet, hogy panelban lehetne.
Még nem lakunk ott, csak átjárunk.
Azt hiszem, itt az ideje, hogy átvigyük a macskát. Azt hallottam, ha a macskaszagot megérzi, oda nem megy.
Na, megvolt a napi stressz.
2010. jún. 14. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!