Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Másoknak jut gyümölcsökre,...

Másoknak jut gyümölcsökre, ruházatra, szórakozásra?

Figyelt kérdés

Főleg az olyanok válaszát várnám, akik átlagosan élnek. Pl. irodai alkalmazottak, eladók stb...

Tudtok a fizetésetekből extrább dolgokat venni (pl. gyümölcsök, üdítők, édességek), vagy szórakozni járni, színházba, étterembe, új ruhákat venni?

2010. jún. 11. 23:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok :-)

Szerencsére azért ennyire nem vészes a helyzet, mert van, aki segít. (szülők, barátom) Nem akartam, hogy úgy tűnjön panaszkodok, csak kíváncsi voltam, hogy más, aki hasonló helyzetben van hogyan oldja meg.

A barátom Debrecenbe jár egyetemre, én pedig pesti vagyok. Ha minden jól megy jövőre befejezi, ő is ideköltözik, remélem akkor majd jobb lesz a helyzet :-)

2010. jún. 12. 02:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

üdítőt, és egyéb más olyan dolgokat, ami másnak természetes nem veszünk.

pl nincs tv, tehát előfizu sincs rá :)

de járunk moziba, sörözőbe, néha bulikba.

gyümölcsöt szinte naponta eszünk, ruhát inkább csak akkor, ha épp van időnk elmenni vásárolni. vagy ha egy fontosabb alapdarab elhasználódik. (farmer, cipő)

autót nem tartunk, mert bp-n felesleges.

mondjuk nem is keresünk rosszul, és hitelünk sincs, de igyekszünk fogni a pénzt, ki tudja mikor jön jól.

2010. jún. 12. 02:59
 13/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom,hogy neked is ilyen nehéz a helyzeted,maximálisan átérzem mert sajnos hasonló a mi helyzetünk is.Én 5 gyereket nevelek és mire kifizetek mindent(illetve amit tudok)kb heti 10ezer forint jut.Na abból vegyél ételt meg ami kell.Ruhát úgy tudok venni a nagyoknak,hogy valamit nem fizetek be,a kicsiknek turkáló..gyümölcs???nagyon szeretik de nem jut rá és tejet is néha néha tudok venni pedig nagyon szeretik azt is.A szívem szakad meg.Az engem nem érdekel,hogy én nem tudom mikor ettem utoljára gyümölcsöt,de fáj,hogy a gyerekek nélkülöznek,és nem volt ez mindig így (mielött valaki azt írná minek szűltem őket).Míg nem volt az előző kormány és a válság,jobban éltünk,gazdagok sosem voltunk,de ami kellett megvolt.Most felmondták a hitelünket,elvették az autónkat stb.Pedig egy boldog család voltunk valaha.....

2010. jún. 12. 09:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

2 en vagyunk kb 100-105 ezret keres a párom, én semmit :(

havi 20 ezer a kajapénzünk kb...

jut gyümölcsre, nagyon spórolunk a kaján

üdítő nagyon ritkán, helyette limonádé

szórakozás: kirándulunk ill. torrent, tv előfizetésünk nincs

ruhák: turkáló, ebay, vatera, teszvesz

2010. jún. 12. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 5 gyerekes anyuka, te budapesti vagy esetleg?
2010. jún. 12. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Már elnézést de én úgy gondolom,hogy akkor nem a net az első hogy fizessem , hanem a gyümölcs a gyerekeknek.
2010. jún. 12. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
A netet sok munkahelyen cafetériában adják, mert szinte az egyetlen adómentes juttatási lehetőség. Melesleg, ha ez sem lenne neki, akkor biztosan még nagyobb lenne a baj. Ne okoskodj, inkább segíts, ha tudsz - szerintem.
2010. jún. 12. 23:39
 18/19 anonim válasza:
56%

Szia,az 5 gyerekes vagyok.....bizony nem a net az első azért van legtöbbször kikapcsolva.Neked is elmondom,mint ahogy priviben a kedvesen hozzám szólónak,hogy bizony nem éltünk mi mi mindig így.A netet még akkor aláírtuk amikor jutott mindenre és nem hittük ,hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülünk.Nem kívánom senkinek,de hidd el bárkivel megeshet,akár veled is...bár sose legyen így.Tudod a férjem szobafestő ,jött a válság elvesztette a munkáját,én ápolónő vagyok és nem tudok a picitől még visszamenni dolgozni itt maradtunk munka nélkül tehát inkább ételt és szükség szerint ruhát vettem a gyerekeknek...úgy hidd el,hogy fenyőfát nem tudtam venni...az egyik barátnőm iderohant dec 24.-én egy fenyőfával,szaloncukorral és beiglivel,,,a másik egy zsákban ételt hozott ,liszt ,cukor ,hús...pedig nem kértem EGYIKTŐL SEM SEMMIT...egyiküket már hónapok óta nem láttam azt sem mondta meg honnan tudta,hogy mi történt velünk...csak átölelt és azt mondta te is ezt tetted volna...zokogtam.Most itt állunk,úgy,hogy elvitték az autónkat ,árverezik a házunkat,szerdán korlátozzák a vízünket,az Elmü 30 napot adott,és kikapcsolják a villanyt,a gyerekek folyton kérdezik mikor csinálja meg a bácsi a mesét a tv.ben...és sorolhatnám.Ja és netem is akkor van amikor akad egy kis házi betegápolásom és 4ezer ft-ot befizetek rá.De hidd el akkor első a zöldséges:)Szoktam venni nekik almát és néha banánt:)De sokser kenyérre is ki kell számolnom.És nem dohányzunk ,ne kávézunk,alkohol pedig főleg nincs a házban!!Nos elnézést,hogy hosszúra sikerült de kijött belőlem mert ne vess meg ha nem ismersz...Itt állok kétségbe esve,nem tudom hova forduljak segítségét,nem a bántás hiányzik!Kívánom,hogy te ne kerülj soha ilyen helyzetbe..

Kedves utolsó köszönöm,hogy mellém álltál.Andrea

2010. jún. 13. 08:35
 19/19 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: ma 08:35"

Válaszoltam.

2010. jún. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!