Kicsi házban, lakásban élők! Titeket is megszólnak mások mert nincs nagy házatok?
Mi is 50 nm-es házban neveltünk fel két gyereket. Tényleg szűkösen voltunk, de akkor ennyire futotta.
Légy magabiztos. Ne érezd leszólásnak a véleményeket, tekinsd őket egyszerű tényközlésnek. Ha te elégedett vagy a helyzetetekkel, akkor mosolyogva válaszolhatod, hogy "hát tényleg nem nagy a ház, de sok jó ember kis helyen is elfér". Így tanulnak a gyerekek alkalmazkodni. Vagy hogy "kicsi, a ház, de jó helyen van" esetleg igen, ha lehet, majd tovább léptek.
A méretéhez képest biztosan jól elrendezett bent minden .
Ez szokja a nagylakásban élők agyát felnyomni .
Ha jól elvagytok bent,nektek ez kényelmes ,kell ennél még több?
Köszönöm a válaszokat!Igazából én se szeretnék nagyot mert ezt könnyen kitakarítom, rendben tartjuk.A rezsi se drága.Van garázsunk, tárolónk, nagy teraszunk. Saját erőnkből vettük ketten a férjemmel.Nem volt segítségünk.
Az esik rosszul, hogy hiába csinálgatjuk szépítgetjük mások nem ezt látják úgymond, hanem amit írtam.
Szűzanyám, ti hol éltek?
Én falun élek, de még életemben nem hallottam, hogy valakit az 50m2-es háza miatt szóltak volna meg.
Ellenben, ha szutykos retek, a kertje, udvara rendetlen, akkor 200m2-es ház esetében is lenézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!