A szennyvíz elvezetők lehetnek abból .Most ki költözöl,vagy ezért nem veszel panelt .Engem az jobban érdekelne,hogy a zöldség termékekben mennyi a le nem bomlott méreg anyag.
Na ez biztos hogy bekerül a szervezetbe .
Kérdező,nagyon sokan ilyenben élték le az életüket.
Boncolásnál még nem volt olyan,hogy a halált a falakba épített ,azbesztel kevert eternit szennyvízcső okozta .
Három fokozatot különböztetnek meg az igazi gond a szálló por amikor felújításnál megbontanak valamit ami azbesztet tartalmaz. Amúgy lehetnek még azbeszt dolgok, többnyire szürke színű azbesztcement dolgok. A közös vizes csövek amiket magán ember úgyse bont meg az lehet problémás. De ugyanazokat gyártották később azbeszt nélkül. Ezt anyagvizsgáló cégek szakleírás és anyagvizsgálat alapján beazonosítják.
A szigetelő és burkoló anyagok is lehetnek és sokféle sajnos ahol lehet. Iskoláktól kezdve mindenhol.
Ami hozzáférhető, pl azbesztcement csőnek tűnik valami és közös azt fessed le. Nedves ronggyal portalanítsad és ne porszívózd.
2002-ig felmért azbesztes lakóépületek összesítése (szórt azbeszt, ez a laza kötésű és veszélyesebb).
Ebben nincs benne minden, se az azbeszt eltávolítása.
Lakótelep
Budapest, Rózsakert ltp.
Tatabánya, Sárbereki ltp.
Tatabánya, Bánhidai ltp.
Tatabánya, Dózsakert ltp.
Esztergom
Nyergesújfalu
Komárom
Gyôr, József Attila ltp.
Gyôr, Marcalváros I. ütem
Gyôr, Adyváros I.-V. ütem
Gyôr 2
Sopron
Mosonmagyaróvár
Százhalombatta
Nyergesújfalu
A nagyon régi palatető és hullámpala tető lehet azbeszt tartalmú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!