Túl hangos felső szomszéd, mit lehetne tenni?
Javasold a néninek a nagyothallókészülék használatát, ami tőletek teljesen függetlenül is nagy hasznára lenne.
Hidd el más megoldás nincs, mert ő tényleg nem hallja!
Apukámmal ugyanez volt a helyzet, nem tehetett róla, azt hitte, hogy suttog a tévéje.
A nagyothallókészülék után kivirult a család és ő is.
Próbálj beszélni a lányával, hogy kísérje el orvoshoz, mert a helyzet tarthatatlan.
Szegény, a fülétől még elélhet 16-20 évig, te meg a idegösszeomlást fogsz kapni.
A nem munkához köthető tevékenység,amely mások nyugalmát zavarja csendháborításnak minősül,amit a nap 24 órájában el lehet követni.
Ha nem tudsz a tulajjal,ill közvetlen rokonjaival közös nevezőt találni,úgy majd a hatósággal találnak.
Előbb utóbb majd megunják,h az öreget le kell állítani,megírják a 6 sorost,aztán majd rájön,h gazdaságosabb megoldás lett volna a halló készülék.
Szerintem ennyi.
"Panel? Ha igen, akkor a lepcsohazban van a villanyora. Lekapcsolod es kesz."
Az igen. Azért durva, hogy egy 90 éves nénivel ilyet megtenné. Bezzeg, ha anyádról lenne szó...
Hosszútávon elég idegörlő, hogy nem tudok pihenni, tanulni a folyamatos (elég hangos) háttérzaj miatt. Szerintem egy elég normális megoldást választottam, hogy az illetővel közöltem a problémámat. Most akkor ennyi erővel, ha én éjfélkor akarom üvöltetni a kedvenc számom, akkor megtehetem, mert ahhoz van kedvem? Nem hinném!
Hozzáteszem, nem mentség, hogy 84 éves, és ilyen-olyan problémája van, nekem is van, nem a korral kell takarózni. A néni legalább 3x megígérte, hogy odafigyel, megígéri, hogy változtat, ehelyett semmi. Kedvencem az volt, amikor azt állította, ő a dunna alatt hallgatja a rádiót, hogy minket ne zavarjon-persze amikor felmentem, a folyosó közepéig kihallatszott, hogy üvölt az M1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!