Hogyan lehetne rávenni az egyik oldali kertszomszédokat, hogy a kertben ne kiabálva beszéljenek? (ha lehet, az elköltözés megoldást kerüljük)
A mellettünk lakó öreg nőnek, akié a ház, van egy lánya aki most vele lakik. Szokott kiabálni a kertben az öregasszonyhoz, de ez még nem vészes, bár ez sem halk. Viszont a néninek van egy fia is, aki ha jön látogatóba (pár naponta), az mindig nagyon hangosan beszél. Szólni nem lehet, mert sajnos akkor annál jobban csinálja. Úgy viselkedik, mintha rajtuk kívül senki nem lakna a környéken.
Mit tehetnék?
Köszönöm a válaszokat. Azért zavar, mert mikor kint pihenünk a kertben, nem túl jól eső ha hirtelen beleüvöltenek. Megkérni nem lehet, mert ez falu, és ezt szokta meg, amúgy is az a fajta hogy ki ha én nem (meg hát nem érti, azt kell hogy írjam, hogy kissé bunkó). Sövényt már ültettünk, meg is nőtt, talán a zajvédő fal segítene? ... nem tudom ...
A néni tényleg nagyobbat hall, de azért ennyire nem , hogy ilyen mértékű kiabálás lenne szükséges.
Gondolkodtam, hogy visszakiabálok hogy "Ne üvölts!", de ennél az illetőnél lehet hogy ez csak olaj lenne a tűzre... ??
Örülök, hogy tetszik ...
Hát igen, a bejövés is egy megoldás,
de valami végleges kellene ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!